Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Egy bevásárló központba,beakartam menni könyvet venni a babámnak,aki a babakocsiban aludt.Nagy könyvesbolt volt,de a hely szükős,középen is voltak kitéve könyvek.Betoltam a babakocsit,mikor az eladónő közölte velem,hogy vigyem ki mert nem fog más beférni.Erre csak annyit mondtam,jó akkor nem megyünk be.Erre még utánam szólt nem viszi el senki.Normális ez a nő.Tegnap egy nagyon szűk zöldségesbe mentünk be,még az eladónő kért bocsánatot,hogy a ládák miatt alig férünk.Ez a nő meg...
2010. ápr. 2. 21:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
Hűű ez nem semmi!Én tuti lekiabáltam volna a fejét!A másik,biztos,hogy én is szóltam volna a vezetőnek,hogy ilyet még viccből sem mondanék,hogy "más nem fér be,meg hagyjam kint a gyereket"!!Hát normális az ilyen barom ember?!Az utolsó előtti válaszolót is jól pofánvágnám az ilyen beszólásért!Már neharagudj,neked van gyereked?!Te kint hagynád még az utcán is,csak hogy tudj vásárolni?!Na ne találkozzak ilyen "emberekkel"!!!Hát szerencsére ilyen még nem fordult elő velünk,de amióta szülő lettem,bizony érzékenyebb,és ha ilyen beszólogatós bárkivel futnék össze bárhol,hát lerúgnám a fejét az tuti!
2010. ápr. 3. 06:30
 12/28 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam késöbb,mint mondott volna egy tolókocsisnak.Haggya kint a kocsiját,mert más nem fér be.Szerintem ez a nő buta volt.
2010. ápr. 3. 08:03
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen esetben kérni kell a panaszkönyvet!!! Én már megtettem, látni kellett volna, ahogy nyúlt a szája az eladónak, én meg finoman mondtam, hogy késő drága, késő!!
2010. ápr. 3. 08:45
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
elképesztő, hogy mik vannak.... ha málhazsákkal és kemping felszereléssel megyek be, ahoz sincs semmi köze..., nemhogy a gyerekemhez...!!! tuti én is leoltottam volna...és biztos, hogy "véletlenül" pár könyvkupacot is levertem volna a babakocsival, ahogy megfordulok, hogy kimenjek...
2010. ápr. 3. 09:40
 15/28 anonim ***** válasza:
44%

Teljesen igazad van! Én már felkészültem az ilyen esetekre! Azt mondanám, h addig nem mész el, amíg meg nem mutatja h hova van az leírva h babakocsival nem lehet bemenni. Ha nem tud ilyet mutatni betolnám a babám, mintha mi sem történt volna, plussz elkérném a panaszkönyvet.... és tényleg az is igaz, h akkor egy kerekesszékesnek mit mondana egy ilyen b*ta tyúk??? felháborííííííííítóóóóóóóóóóóóóóó

*Sz*

2010. ápr. 3. 09:49
 16/28 anonim ***** válasza:
37%

Ez van, mindenkinek a saját baja a legnagyobb. Gyereket ölben is be lehet vinni. Ti ezen háborodtok fel, ő meg azon hogy sok pénz akar keresni és ti csak egy könyvet vesztek de közben sokkal többen nem férnek be akik számuk miatt többet is fizetnének... Mindenkinek meg kell élni valamiből...

Én csak arra próbálok rámutatni hogy nektek is toleránsnak kell lenni attól hogy gyereketek van... A másik meg az hogy szerintem ha minden apró dolgon így felkapjátok a vizet akkor egyszer tuti agyvérzést kaptok aztán ottmarad a gyereketek egyedül! De most komolyan! Az élet nem egy móka, kívánom hogy ennél nagyobb bajotok az életben SOSE legyen! Túlzásba viszitek.

2010. ápr. 3. 16:48
 17/28 anonim ***** válasza:
55%

Kedves utolsó.

Hallottam nem egy esetről, hogy kívül az ajtónál hagyta az anyuka a babakocsit, és mire végzett a sorban állással eltűnt! Szóval erről ennyit. Ha neked sok pénzed lesz havonta kocsit venni lám tegyed :)

Nekem még a gyógyszertárban a virág mellé félretolt alvó gyerekem is el akarták vinni kocsival együtt!!! Holott kb 5 lépésre voltam tőle! Szóval én nem hagyom sehol a gyereket kocsival vagy a kocsit gyerek nélkül.

2010. ápr. 3. 17:10
 18/28 anonim ***** válasza:
47%

16:48! Nincsen igazad és biztosan gyereked sincs! Mert ha lenne, megértenéd, hogy itt miről is van szó!

A gyermekem hozzám tartozik, nem fogom kint hagyni még ha ez másnak nem is tetszik.

Remélem egyszer majd megtudod (és felelősségteljes szülő leszel), hogy itt a válaszadók többsége miről is beszél, addig pedig ne okoskodj.

*Sz*

2010. ápr. 3. 17:29
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Látom, mindenki szépen le lett pontozva, aki a kérdező mellett van..... Mennyire buták egyesek..... (akinek nem inge....)
2010. ápr. 3. 17:32
 20/28 A kérdező kommentje:
16:48-as könyves boltban dolgozol.Amugy aludt a babám és nem akartam felébreszteni.Szerintem nem kellenne kérdésnek lennie,hogy bemehetek e valahová babakocsival.Ez természetes.De mint látom vannak kivételek.Megjegyzem a boltban nem volt rajtunk kivül senki.2percet kibirtak volna,mert voltam már ott gyerek nélkül és tudtam melyik könyvet szeretném.(sorozat)
2010. ápr. 3. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!