Ilyen hidegben mennyi ideig sétáljon a baba?
Figyelt kérdés
A doki nyáron azt mondta, hogy legyen kint 3-4 órát. De ha hideg van, mennyit lehet kint?2008. szept. 20. 18:45
2/5 anonim válasza:
Szerintem lehet 1 óra is, jól felöltöztetve, ha nem fúj nagyon a szél.
3/5 anonim válasza:
Én naponta leviszem csak akkor nem ha esik az eső.Imád a levegőn aludni.Jól be kell öltöztetni és nem lesz semmi baja.Nálunk az erkély nem jött be nem tudtuk becsapni.Egyébként ebben az időben 1-másfél órát vagyunk kint+délelőtti bevásárlás.Ennyi kell az immunrendszer erősítéséhez is.
4/5 anonim válasza:
Egyetertek az elottem szoloval, boven lehettek kint 1,5-2 orat, en is naponta ennyit setalok a 8 honapos lanyommal (bar nem irtad mennyi idos a baba). Csak jol fel kell oltoztetni. Lesz meg ennel hidegebb is, es akkor telen 2 honapig egyaltalan ne mozduljon ki senki?
5/5 A kérdező kommentje:
Most 5 hónapos. Most nagy kín kimenni, mert nagyon utálja, ha beöltöztetem. De akkor azért erőltetni fogom. Köszi a válaszokat.
2008. szept. 21. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!