8 hónapos, vagy annál idősebb babátok van olyan időszak, amikor jobban fogékonyabb a közös játékra?
Figyelt kérdés
Az enyém 8 hós, állandóan faképnél hagy, ha vele akarok foglalkozni, csak a tornyot hajlandó ledönteni, amit építek neki, és a pelenkázón figyelget sokszor, amikor mondókázok neki. Van erre valamilyen praktika?2010. ápr. 2. 10:56
1/2 anonim válasza:
14 hónaposak vagyunk, és még midnig ott tartunk, amit leírtál. A közös játék szinte 0. Vagyis, annyi már van, hogy ha Én építek, akkor Ő is elkezd építeni, de inkább csak ledönti az enyémet, és jól kiröhög. :-)) Mesét is sokszor próbálok olvasni, de 1 percig sem figyel, kitépi a könyvet a kezemből, és Ő maga nézegeti. Inkább csak csatangol a lakásban, és kutakodik mindenhol. A saját játékai nem nagyon érdeklik.
2/2 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak, annyira lefoglalta a lakás, hogy engem észre sem vett.Gondolom, ez azért van, mert most kezd kinyílni előtte a világ, és nagyon érdekes számára, hogy mindent egymaga felfedezhet.
Hát, most már 'visszasírom' ezt az időszakot :-S
Most 13,5 hónapos, és levakarni sem tudom magamról. Mindehova jön utánam, mindenben részt akar venni.
A tornyot ő is előszeretettel rombolja le, azt olvastam, ez normális, így kezdődik a játék, az építést a rombolás előzi meg.
Szóval nyugi, lesz még idő, amikor levegőt sem kapsz tőle:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!