Ha nem szeretnétek a gyerekeket, mit tennétek ilyen helyzetben?
26 éves vagyok, a barátom is annyi.
Anyagilag biztonságban vagyunk, vannak autóink, ingatlanjaink. Én mindig is karrierista voltam (13 éves korom óta a tökéletességre törekszem), sokat tanultam, több nyelven beszélek és nem szeretem a gyerekeket, babákat. Vagyis aranyosak, édesek, de csak az első 30 percben és amíg csendben vannak. Kikészülök a sírástól, hisztiktől, nyálcsorgástól, kakitól és társaiktól.
A párom 4 féltestvérrel nőtt fel, szóval neki mindig is nagy családja volt, de ott volt közben az apukája is, ahol lehetett egyedül. Szereti a gyerekeket, néha ő is olyan, mint egy hatalmas gyerek, laza, mindenből viccet csinál... Én nem ilyen vagyok.
Viszont terhes vagyok és nem tudom, hogyan tovább. Elmondtam a barátomnak és annyira örült, hogy képtelen voltam elmondani neki, hogy én nem akarom ezt a babát, úgy érzem, hogy teljesen felforgatná az eddigi életünket, azt, amiért dolgoztunk.
Kérdező, miért nem reagálsz a kommentekre?
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha te már 13 éves korodtól a tökéletességre törekszel, akkor a védekezésben is törekedhettél volna rá... És akkor nem kellene a saját magzatod megölni.
- ha nem akarok gyereket, teszek ellene!
- nem kell, megtartsd, a te döntésed, de akkor számolj vele, hogy a kapcsolatodnak is vége
Mostohaanyám karrierista, nagyon. Van két gyereke, akiknek állandó stressz az életük, mert
- anyja mindenből a 200%-ot várja el tőlük
- ha valamiben hibáznak, akkor hetekig azt hallgatghatják, mekkora senkik és majd kukásnak mehetnek max.
- vagy épp szóba sem áll velük,
de ő szereti a gyerekeit... persze, látszik.
22-es nem látok a nemiszervébe, de ha tényleg mindenki védekezés mellett esne teherbe ahogy az itt gyakorin állítva van már rég az összes fogamzásgátló csődbe ment volna a sok per miatt ;-)
Vagy kiderül utólag, hogy sokaknak az "időben kiveszi a pasim" is védekezés, holott az nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!