Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem szeretnétek a gyerekeke...

Ha nem szeretnétek a gyerekeket, mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, a barátom is annyi.

Anyagilag biztonságban vagyunk, vannak autóink, ingatlanjaink. Én mindig is karrierista voltam (13 éves korom óta a tökéletességre törekszem), sokat tanultam, több nyelven beszélek és nem szeretem a gyerekeket, babákat. Vagyis aranyosak, édesek, de csak az első 30 percben és amíg csendben vannak. Kikészülök a sírástól, hisztiktől, nyálcsorgástól, kakitól és társaiktól.

A párom 4 féltestvérrel nőtt fel, szóval neki mindig is nagy családja volt, de ott volt közben az apukája is, ahol lehetett egyedül. Szereti a gyerekeket, néha ő is olyan, mint egy hatalmas gyerek, laza, mindenből viccet csinál... Én nem ilyen vagyok.

Viszont terhes vagyok és nem tudom, hogyan tovább. Elmondtam a barátomnak és annyira örült, hogy képtelen voltam elmondani neki, hogy én nem akarom ezt a babát, úgy érzem, hogy teljesen felforgatná az eddigi életünket, azt, amiért dolgoztunk.

2016. márc. 3. 19:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, miért nem reagálsz a kommentekre?

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha te már 13 éves korodtól a tökéletességre törekszel, akkor a védekezésben is törekedhettél volna rá... És akkor nem kellene a saját magzatod megölni.

2016. márc. 5. 18:54
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Én úgy bírom, hogy itt mindenki belelát mindenkinek a nemi szervébe és meg tudja állapítani, hogy védekezett-e...
2016. márc. 6. 14:50
 23/25 anonim ***** válasza:
21%
Én meg ùgy bírom hogy felnőtt nők képtelenek felelősséget vállalni és kényelemből abortuszra rohangálnak...
2016. márc. 6. 15:57
 24/25 anonim ***** válasza:
58%

- ha nem akarok gyereket, teszek ellene!

- nem kell, megtartsd, a te döntésed, de akkor számolj vele, hogy a kapcsolatodnak is vége

Mostohaanyám karrierista, nagyon. Van két gyereke, akiknek állandó stressz az életük, mert

- anyja mindenből a 200%-ot várja el tőlük

- ha valamiben hibáznak, akkor hetekig azt hallgatghatják, mekkora senkik és majd kukásnak mehetnek max.

- vagy épp szóba sem áll velük,

de ő szereti a gyerekeit... persze, látszik.

2016. márc. 6. 16:22
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

22-es nem látok a nemiszervébe, de ha tényleg mindenki védekezés mellett esne teherbe ahogy az itt gyakorin állítva van már rég az összes fogamzásgátló csődbe ment volna a sok per miatt ;-)

Vagy kiderül utólag, hogy sokaknak az "időben kiveszi a pasim" is védekezés, holott az nem az.

2016. márc. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!