Ha nem szeretnétek a gyerekeket, mit tennétek ilyen helyzetben?
26 éves vagyok, a barátom is annyi.
Anyagilag biztonságban vagyunk, vannak autóink, ingatlanjaink. Én mindig is karrierista voltam (13 éves korom óta a tökéletességre törekszem), sokat tanultam, több nyelven beszélek és nem szeretem a gyerekeket, babákat. Vagyis aranyosak, édesek, de csak az első 30 percben és amíg csendben vannak. Kikészülök a sírástól, hisztiktől, nyálcsorgástól, kakitól és társaiktól.
A párom 4 féltestvérrel nőtt fel, szóval neki mindig is nagy családja volt, de ott volt közben az apukája is, ahol lehetett egyedül. Szereti a gyerekeket, néha ő is olyan, mint egy hatalmas gyerek, laza, mindenből viccet csinál... Én nem ilyen vagyok.
Viszont terhes vagyok és nem tudom, hogyan tovább. Elmondtam a barátomnak és annyira örült, hogy képtelen voltam elmondani neki, hogy én nem akarom ezt a babát, úgy érzem, hogy teljesen felforgatná az eddigi életünket, azt, amiért dolgoztunk.
Én sem szerettem a gyerekeket előtte. Még 30 percre sem. Most nemsokára szülök és némelyiket már aranyosak tartom. A sajátomat már most szeretem és várom pedig tudom h gonddal is jár. Hidd el meg fog változni ez, és a saját gyerekedet szeretni fogod, akkor is ha másétól kiver a víz.
25 éves 32hkm
A keletiek szerint az élet olyan, mint a bicikli pedálja: van h taposni kell, és olyankor a másik oldalon engedni kell. Aki mindenben erőltet, nyomul, száguld, azt vagy betegség, vagy sérülés, v vmi vissza fogja egy idő után húzni, megállítani, mert ez az élet rendje. Az egyensúly. Ugyanígy egy papucs férfi úgy kell, h a saját lábára álljon, h elhagyják, és akkor meg kell emberelnie magát.
Ezek az elvek szerintem érdekesek.
Amit mondani szeretnék, hogy egyrészt én is remek megoldásnak tartanám a megosztott gyest. Másrészt lehet, meg kellene állnod egy kicsit. Lehet, a vesztedbe rohannál. Lehet, h ez még a javadat szolgálja is, mert számodra előnytelen átszervezések lennének a munkahelyeden. (Nálunk pl új főnök jött, épp eljöttem szülni, mielőtt elkezdődött volna a kínlódás az új ötletei miatt.) Vagy kirúgnának, ehelyett jó fizuval eljöhetsz szülni. Persze ezek csak vad ötletek.
De kihasználhatod arra is ezt a különleges időt, h átgondold az életed irányát, a szakmád irányát, h a karriered szempontjából milyen lehetőségeid lennének még, vagy foglalkozhatsz eddig halogatott dolgokkal.
Folyton lázadok. Imádom a lányaimat (2,5 és 5). Az egyik akaratos kos, a másik egy tündér rák, de kezdi a dacot. Én pedig valójában az egészség és sport megszállottja vagyok, és NINCS időm mozogni! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A lányaimmal napi szinten kiabálok, h fogadjanak már szót. (De tényleg, honnan veszi a bátorságot, h már az ötödik emelt hangú légy szívesre sem tesz semmit?) Azon gondolkodom, h én vagyok a gyenge jellem. És ezt érzi a kis kos :) És azon, h mi van, ha ez az én nagy életbeli tanulnivalóm, h (vízöntőként) odaadóbb legyek, mutassam ki jobban a szeretetemet a többiek felé. Szeretettel sugározva nincsenek ám kiabálások... És tulképpen pont azt csináljam, ami az én szívemet is átmelegítené, amire mindig is vágytam. Hogy olyan szeretetteli, nyugodt, derűs jellem legyek, amit másokban mindig is csodáltam? Talán ezt kapom én a két pinduromtól, és ez az én életem következő lépcsője. Ez visz majd tovább sikeresen.
Jaj hagyjuk màr ezt a megölöd a gyereked dumàt. Nem megöl egy kisbabàt aki màr a vilàgon van. Egy magzatról van szó.
Kérdező, ha nagyon elutasítod, nem kellene vàllalni. Fontos döntés. Ha csak pàr évet vàrnàl a babavàllalàssal, akkor viszont simàn megtarthatnàd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!