Féléves babám nem eszi meg a krumplit, így milyen fozeléket készítsek neki?
Figyelt kérdés
Probáltam már repával, sutotokkel, kortével, almával párosítani, de nem ízlett neki. A húslevesbol sem eszi meg. Mibol fozzem így neki a fozeléket ebédre? A gyumolcsoket magában megeszi, de már krumplival nem.2010. ápr. 1. 09:12
1/4 anonim válasza:
Írass fel a háziorvossal Sinlac pépet. Azt szokták ajánlani még a főzelékek sűrítésére a krumpli mellett. Fél éves kortól már adható. Egyelőre hanyagold a krumplit, aztán majd később visszatérhettek rá.
2/4 anonim válasza:
akkor hagyd ki a krumplit nyugodtan:) az enyém is úgy 8 hónapos korától fogadta el, úgy hogy picit belecsempéztem, aztán egyre többet. De előtte sárgarépa-alma, sütőtök-alma, szóval ilyeneket favorizált.
3/4 anonim válasza:
Jöhet a rizs is bele:) én is adtam neki, az nem allergén, bár én kölest is adtam már neki, abban sincs glutén, és én is szeretem,
(az én fiam meg a krumplit imádja:)
4/4 anonim válasza:
Nálunk az édeskrumpli az abszolut favorit. Szinte mindenbe azt teszek, imádja. A másik kedvenc a rizs. Jó puhára főzöm és beleturmixolom az ételbe. Gyümibe és zöldségbe egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!