Hogy etetitek (tápszeres) babátokat cumisüvegből? Ölben?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert csak pár hétig tudtam szoptatni, utána fejtem de kézben etettem. Viszont amióta már ülne (bár nem tud még de felhúzná magát), egyre jobban nézelődik, érdeklődik a világ iránt, nem marad meg a kezemben, így leteszem magam mellé és úgy etetem meg a cumisüvegből (már tápszerrel). Nagyon rossz hogy nem ölben eszik, de hiába próbálom, nem marad meg, izeg-mozog, nézelődik, húzná fel magát, tolja a pukikat és nem eszik rendesen, ellenben ha leteszem, akkor bevágja és jön a vigyorgás és sikítozás. Olyan rossz hogy ha nem is tudom szoptatni, legalább a kezemben lenne, de ott meg nem marad meg, csak a "büfipózt" szereti (mert úgy lát mindent). Már 6 hónapos, nagyjából 3-3.5 hónapos kora óta ez van. Nekem nagyon hiányzik hogy nincs az ölemben és rossz anyának érzem magam. :( Napközben sokszor felveszem, énekelek, beszélek Neki, játszunk, befekszünk a nagyágyra egymás mellé. Vajon elég ez?2010. márc. 31. 23:48
1/3 anonim válasza:
Hűű, ne ostorozd magad, nem vagy rossz anya, ezek szerint így jött ki.. Testkontaktust hordozással (hasrakötözéssel, vagy kenguruban) is tudsz pótolni, ha igényli a Manód! Ezek szerint ő nem akar az öledben enni, de büfizni igen:) nincs gond, ha kellesz neki úgy is hangot ad neki:) Az enyém is megteszi. Most éjjel nagyon rosszul aludt (14 hós) és felállt a kiságyban, (egy szobában alszunk, nincs több szoba) megölelgettem, mondtam neki, hogy szeretem, meg alukáljon még, aztán egy kicsi idő után ő akart visszamenni, feltankolt:) figyeld az igényeit:) ölelgesd amikor szüksége van, és engedd, amikor menne nélküled:) éééés, nem vagy rossz anya egyáltalán!!!:)
2/3 anonim válasza:
Az előttem szóló szívemből szólt:-) Az én fiam is szenved evés közben:-) Utálja, ha fektetve etetem, és egyre jobban szereti, ha ülve vagy magától ehet:-) 7hónapos lesz jövőhéten:-) Nekem is hiányzik, de amikor csak úgy felveszem "puszikat" nyom az arcomra és az olyan jó:-)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak Vagytok! Köszönöm a megnyugtató válaszokat, napközben sokat felveszem és puszilgat.
2010. ápr. 1. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!