Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mézet tettem a teájába, lehet...

NikiDávid kérdése:

Mézet tettem a teájába, lehet baja?

Figyelt kérdés
Megvan fazva, gondoltam teszek egy pici mézet a teájába,hisz azt mondjak jo köhögésre... nem tudtam h nem szabad, 7 hét és el vagyunk, max olyan 200 ml teát ihatot meg amibe volt egy kiskanál méz. Ma olvastam véletlen szerűen egy cikket hogy halálos is lehet 1 eves kor alatt.

2016. febr. 24. 08:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Ejjj de könnyű bántani a másikat....

Én ezer millió dolgot olvastam a terhességem alatt mégis raktam a 6 hetes fiam teájába mézet, gondolván, egészségesebb mint a cukor. Kb 1 hét után, amikor meséltem munkatársamnak hogy milyen jókat iszik a teából, akkor tudtam meg hogy nem szabad mézet adni. Hát színinfarktus közeli állapotba kerültem, nem is adtam neki többet, de vissza csinálni már nem tudtam....

Kérdező, nyugi, a lényeg hogy többet ne adj neki, nem hinném hogy baja lesz tőle.

2016. febr. 24. 14:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Rengeteget olvastam, sőt most is, en ugyan igy voltam mint te, csak mi most megfaztunk, es gondoltam gyogyija mint nekunk felnőtteknek..
2016. febr. 24. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

7 hetesnek egyaltalan nem kellene semmi, tea sem. Nem is ertem, hogy jut eszedbe a mez komolyan....

A botolizmus veszelyes, halalos is lehet, de szerencsere ritka. Gondolom azota mar utana olvastal.

Ezentul inkabb nezz utana mielott adsz valamit, de 6 honap alatt semmit nem kell adni, anyatej vagy tapszer.

2016. febr. 24. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
"gondoltam gyogyija mint nekunk felnőtteknek.."????
2016. febr. 24. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
27%

Aki azt írja, hogy egy 7 hetesnek nem kellene semmi, tea sem, az honnan veszi ezt a marhaságot??? A "nem szabad mézet adni a csecsemőnek" című rovat mellett írták? Akkor mi azért nem láttuk...

Nekem mindkét gyerekem 3 hetes korában kezdett el az anyatej és tápszer mellett vizet és teát inni mert hasfájósak voltak. Nálunk a mecsekbaby tea nagyon is bejött.

Igen, van az az elgondolás hogy a csak anyatejes babának nem kell víz mert az anyatejnek egy része szomjoltó, ettől függetlenül ismerek anyatejes babát aki vizet is iszik.

Lecseszitek az anyukát mert mézet adott a gyereknek, oké, de legalább marhaságot ne írjatok már...

2016. febr. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!