Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mézet tettem a teájába, lehet...

NikiDávid kérdése:

Mézet tettem a teájába, lehet baja?

Figyelt kérdés
Megvan fazva, gondoltam teszek egy pici mézet a teájába,hisz azt mondjak jo köhögésre... nem tudtam h nem szabad, 7 hét és el vagyunk, max olyan 200 ml teát ihatot meg amibe volt egy kiskanál méz. Ma olvastam véletlen szerűen egy cikket hogy halálos is lehet 1 eves kor alatt.

2016. febr. 24. 08:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, veszelyes, botulizmust okozhat.

Mekkora a gyerek ?

2016. febr. 24. 08:17
 2/15 Regáti ***** válasza:
26%
A méz allergén azért nem lehet adni! Legalábbis én így tudom!
2016. febr. 24. 08:18
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Azért nem szabad, mert allergiás reakciót válthat ki. Ha látsz bármi tünetet, vidd orvoshoz. De nem hiszem hogy baja lesz. Régen bőven egy éves kor alatt adtak mézet. De azért ezután figyelj a dologra, és inkább ne adj neki. :)
2016. febr. 24. 08:18
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

3-as, régen sok mindent máshogy csináltak, mégse követjük, mert már rájöttünk, hogy NEM JÓ.

Botulizmus és allergia. Az első halálos, a második az is lehet. Figyeld a gyereket, ha szerencséd van (amire meg van minden esélyed), akkor semmi baja nem lesz.

2016. febr. 24. 08:21
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
3-as vagyok. Senki nem mondta, hogy az jó, hogy régen adtak, én egy tényt közöltem. Ha elolvasnád értelmesen, akkor oda van írva, hogy legközelebb figyeljen oda. De már rögtön bele kell kötni az emberbe ugye? Remélem most már jól indul a napod.
2016. febr. 24. 08:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A botulizmis veszélyes ennyire, jó eséllyel nem lesz baja de 1 éves koráig többet ne kísérletezz vele azért.
2016. febr. 24. 08:39
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
7 hetes. Nagyon pici. Teát sem kell adni neki! De hívd fel a gyerekorvosotokat, kérdezd meg mire figyelj!
2016. febr. 24. 08:40
 8/15 A kérdező kommentje:

F3lre irtam idegeskedésembe, 7 hetesek vagyunk, teát a gyermorv irta herbal csecsemő tea mert hasfajos nehezen megy a kaki puki, csak most náthás lett 2-3 napja és én hülye azt gondoltam jott tesz, de isten bizony nem tudtam, mindjárt sírva fakadok! Alszik a drágám nem tudom mi én tune te lehet de ma viszem ő orvoshoz mert rosszabodott a köhögése,minden féle képpen említem a Dr.nőnek!

Köszönöm a valaszokat

2016. febr. 24. 08:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen hogy gondoltad a mezet, ne is hatagudj!

9 honapig voltal terhes es nem olvastal szakirodalmat ?

Mindenhol emlitik, hogy a meg tilos a botulizmus miatt !

2016. febr. 24. 10:50
 10/15 anonim ***** válasza:

7 hetes csecsemőnek adtál mézet?

Első gyerekemnél, ha valamit nem tudtam, vagy nem voltam benne biztos, akkor google inkább, hogy mit írnak, mit adhatok milyen korban. Vagy felhívod a védőnőd, egyik védőnő sem ajánlja a mézet 1 éves kor alatt, ez tuti.

Botulizmus lehet a legnagyobb baj.

Méz 1 éves kor alatt, goggle, kb. 85600 találat.

Pl.: [link]

2016. febr. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!