Jól tettem, hogy hagytam még 1 éjszakára?
Figyelt kérdés
Hű, elég friss a dolog, és a véleményetekre lennék kíváncsi. A kisfiam 13 hónapos. Tegnap este a nagyszülőknél aludt, mert a férjemmel kicsit kimozdultunk. Úgy volt, hogy ma hozzák vissza, de felhívott anyósom, hogy mi lenne, ha ma is ott aludna, és holnap reggel hoznák vissza. Én azt mondtam, hogy ha jól elvan a gyerek, nincs gond, akkor nyugodtan. Szeretik nagyon a nagyszülők, jó helyen van, hallottam a kicsim hangját is, magyarázott épp :), szóval tényleg minden ok. Csak olyan fura érzés, hogy 2 éjszaka nem alszik itthon. Más is volt már hasonlóképpen? Bocsánat, ha túl érzelgősnek tűnök, csak tényleg olyan fura érzés :) ezzel a döntéssel nem tettem rosszat a kicsinek, igaz?2014. ápr. 27. 17:52
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy nem! :)
De nem is lennél igazi ANYA, ha nem merülne fel benned az aggódás. :)
Viszont nyugodj meg, nem lesz semmi baj, biztosan jól érzik magukat és a picid is élvezi a nagyszülőkkel együtt töltött időt!
2/3 anonim válasza:
De örülnék ha én is le tudnám passzolni valahová.De közelbe senki,és ráadásul sehol el se tud aludni a kicsi a helyén kívül...
3/3 anonim válasza:
Ha a gyereknek nem volt baja, akkor persze, hogy nem baj. Viszont arra figyelj, hogy ha megbeszélitek a gyerekkel, hogy mikor jön haza, akkor ne nagyon változtass, mert nem értheti, hogy most mi történt, miért nem jöttél, mikor mondtad. Persze ez majd csak nagyobb korban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!