Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon sokat pisilő babának-éj...

Nagyon sokat pisilő babának-éjszakára milyen pelust javasoltok?

Figyelt kérdés
vagy ne etessem annyira-mert nem az éhség miatt ébred?
2014. febr. 22. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem éhség miatt ébrde miért eteted?

Libero vagy a pampers premium care.

2014. febr. 22. 14:07
 2/7 lcs ***** válasza:
mennyi idős baba? mert ha már nem a "kötelező" étkezése,lehet h csak a konfort miatt ébred, meg lehet próbálni átálni vízre, teára ha felébred :)
2014. febr. 22. 14:07
 3/7 lcs ***** válasza:
szerintem nem feltétlenül a márka számít a pellusnál, hanem h a szélesebb fajra legyen, amiben nem olyan keskeny a betét, illetve elöl és hátul is kicsit magasabbra érjen fel, így kevésbé tud a pisi kifolyni :)
2014. febr. 22. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
7hónapos-és a viz nem kell neki.apukája tegnap egy órát altatta,de csak nálam nyugodott meg.minden lehetséges verziót kipróbáltam,de csak cicin nyugszik meg.
2014. febr. 22. 15:21
 5/7 lcs ***** válasza:
és cumizik egyébként? mert azt esetleg kilehet próbálni amikor már nagyon fáradt cumit adni neki, ha kiköpi visszaadni, kicsit ott tartani, mert először idegenkednek tőle, de ha csak a szopireflex kell neki, amit ugye most cicin tud kivitelezni, akkor át lehet szokatni :)
2014. febr. 22. 15:27
 6/7 lcs ***** válasza:
a vizet amúgy az én fiam se issza meg, de az éppenhogy belemártom a teafiltert a vízbe azt igen, és éjszaka már csak ezt kap ha felébredne, meg a cumi vissza a szájába :)
2014. febr. 22. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk fogzáskor igényelte vagy a kaját jobban vagy az innivalót éjszaka és csak a Libero vált be. Azóta arra esküszöm :)
2014. febr. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!