Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire gyenge valaki?...

Tényleg ennyire gyenge valaki? "ugy kivagyok"anyákra gondolok.

Figyelt kérdés
Senkit nem akarok megbántani,de mikor egy ilyen kérdést látok,kimegy a biztositék.Annyi anya végig csinálta már ezt segitség nélkül.Csak ez a modern világ teszi,hogy kijelenthessük mennyire kivagyunk.Elképzelni nem tudom aki erre panaszkodik mit hitt.A gyerek bepelenkázza magát,asztalon lesz a kaja mindennap,ki lesz mosva,vasalva.Erre is felkell készülni,van rá 9hónap.Nincs segitség?Ha jól belegondolsz eddig sem volt,de nehezebb a gyerekkel.Bármilyen fárasztó is egy napom eszembe nincs panaszkodni,most ez a munkám.Amugy elejétől kezdve egyedül csinálok mindent.
2010. márc. 30. 23:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
83%
ez lehet hogy gyengeség, de emberi gyengeség. ha valakinek nem alszik éjjel a gyereke, 20 percenkéntkel, mindig nyűglődik, hol ezzel, hol azzal, kicsinek hasfájós, a párja semmi sem segít, se senki más, mert nincs aki segítsen, nem tud kikapcsolódni, mert nicns lehetősége, nem tudja kire hgayni a babát....az bizony joggal borulhat ki. senki nem ítélheti meg egy másik ember élethelyzetét, amíg ő maga nem kerül bele.
2010. márc. 31. 12:35
 32/37 A kérdező kommentje:
Tanulságosak voltak a válaszok,páran félre értettek és sokan gonoszak is.Nem szántam provokativnak a kérdést de már bánom,hogy feltettem.Amugy azért ültem a gép elött olyan későn,mert akkor lettem kész a takaritással vasalással,pihentem egy kicsit.Ilyenkor végzem a dolgom és jut idő a picimre egésznap.Szinte csak a főzés marad ránk.Van időnk sétálni és egyebek.Nem mondtam egy szóval sem,hogy én nem fáradok el,de csinálom tovább.Persze lehet panaszkodni,de nem kell magunkbol mártirt csinálni.Köszönöm annak aki szépen válaszolt,annak aki nem az a provokativ.Nem vagyunk egyformák,de már nem érdekel ki hogy nyavajog.Bocsánatot kérek a kérdésért mégegyszer mindenkitől.
2010. márc. 31. 15:04
 33/37 A kérdező kommentje:
Egyébként oda irtam más az ha valaki az aggodás miatt van ki vagy betegségtől,vagy fogzástól.Nem erről beszéltem.Pusztán egy egyszerű időbeosztásról.
2010. márc. 31. 15:07
 34/37 A kérdező kommentje:
Nem munkának fogom fel a gyerek nevelést,ez is kilett forgatva rendesen.Egésznap a babámmal vagyok,játszunk,olvasunk,sétálunk,labdázunk,mondokázunk.Azt mondom bár minden gyerekkel ennyit lenne foglalkozva,mint az enyémmel.
2010. márc. 31. 15:13
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

ezek szerint csak egy gyereked van?!

így könnyü annyit foglalkozni vele!

majd ha lesz min. 3 ,gyere vissza,és gyengülj el,panaszkodj!

mert garantálom,fogsz!!!

addig pedig élvezd ki a helyzetet,mert egy gyerek nem gyerek :)

2010. márc. 31. 16:47
 36/37 anonim ***** válasza:
59%
Nekem az megy az agyamra, hogy valaki idejön nagy panaszkodva, de arra már nem hajlandó hogy változtasson kipróbálja amit tanácsolnak. Mert ez ezéért nem jóó az meg azééért, és jaj milyen rossz nekeeem... Hát nekem az ilyentől megy fel a pumpa! Aztán a végén az egész kérdésből panaszkodós rovatot csinálnak... Meg a másik kedvencem amikor valami problémával írnak ide, anyós, férj, barátnő, szomszéd stb... És nem a megoldás érdekli őket, hanem vérszemet kapnak is akkor mindenki elkezdi szídni az említett személyt... És az milyen jó... Hogy megoldani inkább? Áhh azt máár neem... Lehet panaszkodni mert senki nem robot, de azért ésszel! Szerintem sokkal jobb megpróbálni megoldani, mint idejönni panaszkodni egy jót hónaponta... -.-"
2010. márc. 31. 17:00
 37/37 A kérdező kommentje:
Nem a három gyerekessekre gondoltam.Őket még nem is olvastam itt panaszkodni.Szerintem ők belejöttek.
2010. márc. 31. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!