Tényleg ennyire gyenge valaki? "ugy kivagyok"anyákra gondolok.
Én nagyon ritkán szoktam "panaszkodni". Én vállaltam, tudom, mit vállaltam. Ráadásul nekem csak egy gyerekem van, szót sem szólhatok.
A néhai "panaszom" is csak a legjobb barátnőmnek szól, és amiatt, hogy sokat cipelteti magát az én kis drágám, 12 kg, nekem pedig nagyon fáj a hátam, és lúdtalpam lett már a terhesség alatt...
Más bajom, jelentem, nincs... :)
Én is egyedül csinálom, vagyis a férjemmel ketten. Anyukám is egyedül csinálta végig velem és a tesómmal, apu látástól mikulásig melózott, hogy nekünk jó legyen, és mégis felnőttünk, soha nem panaszkodott anyu egy szót sem. Pedig akkor még a textilpelus volt, azt mosni mindennap keverőtárcsás gépben, meg áztatgatni, biztos nem egy leányálom.
Én örülök is hogy nincs "segítség", azért a jelecske, mert ezek a segítségek pár nap után jobban tudnak mindent, és csak beszólogatni tudnak, hogy a kedves anyukája a gyereknek milyen béna, meg miért nem adsz már szilárd kaját a 2 hónapos gyerekednek. Hála az égnek ebből én kimaradok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!