Miért ment el a kedve a püréktől szerintetek?
Figyelt kérdés
6 hós kisfiam az elmúlt hónapban lelkesen kóstolgatott, már 1 étkezést ki is váltottunk, minden ízlett neki, amiket kutyultam. Most készültem még egy szopit pürére váltani, de úgy tűnik elment a kedve az elmúlt héten. Semmi nem ízlik neki, 2 falat után húzódozik, csak szopizna egész nap. Én meg nem tudom, hogy mit tegyek. Van hogy 2-3 félét is gyártok neki gyorsan, és mikor egyiket sem hajlandó megenni, megszoptatom végül.Úgyhogy pár napja jóformán megint csak tejen él, pedig én szeretném, ha napközben már enne rendesen, vagy legalábbis affele haladnánk. Szerintetek mi lehet a baj? Túl sok neki 1 hónap alatt a kb. 8 féle kaja? Vagy a foga? Nektek is volt ilyen időszakotok?2010. márc. 30. 22:19
1/1 anonim válasza:
Babám akkor ilyen, ha bújkál benne vmi, vagy ha jön a foga. Volt, hogy a pépeset nem fogadta el, volt, hogy a szilárdat, de az is előfordul, hogy egyik sem kellett neki. Olyankor marad a szopi (szerencsére, még tudom szoptatni). Most 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!