Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 honapos fiam meg mindig a...

7 honapos fiam meg mindig a cicit reszesiti elonybe, ha olyan a kedve akkor eszik mast is de mostanaban csak par kanallal tudok becselezni a szajaba, varjak meg o akar mast enni? Es ejjel 2x kel enni este, mit adjak h jol lakjon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz többféle étellel...hátha valami ejön neki.

Fiam ilyen idős korába délelőtt gyümit evett, délután kapott tejpépet szintén gyümölccsel, és már evett kenyérfalatkákat is néha.

Van már foga?szerintem kóstoltass vele új dolgokat(persze amiket lehet)ilyenkor már nem kell 4-5 napig adni neki 1 újat,hanem reggel odaadod neki, ha nincs baja estére, akkor oké.

Egyetek együtt, hátha ő is "megkívánja".

Szerintem ne várjál,mert persze jó az anyatej, de már nem fedez neki mindent.Én próbálkoznék kitartóan.

Lehet ezzel sokan nem értenek egyet majd, de azért 1 éves korra jó, ha eljuttok addig, hogy megvan egy nap 5 szilárd étkezéssel.

Fiam 10 hónapos, és van, hogy 5x eszik 1 nap szilárdat(mellette szopizik), van, hogy nem reggelizik, nem ebédel, csak gyümit eszik.

Kitartást, meg fogja szeretni:)

Persze nem kell erőltetni, csak kínálni.

off:amúgy nem kérdeztél már babád napirendjével kapcsolatban pár napja?

2011. aug. 28. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hós koráig szinte csak szopizott, eszegetett de nem igazán.Akkor is nyár volt, meleg volt, így csak a cici kellett neki igazán. De hidd el, a cici a legjobb nekik. 8 hós korától elkezdett enni rendesen. Na meg 20 hós koráig kelt éjjel 1-2x szopizni.
2011. aug. 28. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
a kislányom 13 hónapos és alig 1 hónapja érdeklődika a kaja iránt, még mindig intenziven szopik, szerintem ne erőltesd!
2011. aug. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!