Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáitokkal férjeitek nélkül...

Babáitokkal férjeitek nélkül is átmentek a férjitek szüleihez? S ezt elvárásból vagy önkényesen teszitek?

Figyelt kérdés
1 éves a pici,s anyósék mindig célozgatnak nem látják eleget, nem megyünk..(heti szinten megyünk) Már szakad a cérna s mondtam ők is néha telefonálhatnának s átjöhetnének, miért támasztanak velünk szemben elvárásokat?Erre arcvágás..azóta se jönnek.Az én szüleim soha nem mondják, h nekem kötelességem őket látogatni, velk is hetente talizunk, hol ott, hol nálunk, s ők is kérdik feljöhetnek e.Semmi bajom azokkal akik szeretnek férj nélkül is anyóshoz átmenni ha jó a viszony meg minden, azok írjanak akik ilyen kétesen vannak mint én.
2010. márc. 30. 21:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Még annyi, h sokszor akkor se jönnek át anyósék ha mi hívjuk őket.Fáradtak stb, de mi persze nem lehetünk azok...nekünk nem lehet programunk..De volt, h megkaptuk tőlük azt h mi nem hívjuk őket?? Na ki érti ezt???
2010. márc. 30. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi messze lakunk de nálunk is elvárják, hogy menjek át a gyerekkel ha netán egyedül vagyok otthon a férjem nélkül (1 évben 1x van ilyen). Persze nem szívesen mert mi a fenét csináljak én ott de elmegyek mert nem akarok problémát. Nem az, hogy nem szeretem őket csak fura nekem náluk. De különben ők is eljönnek hozzánk.
2010. márc. 30. 21:53
 3/17 A kérdező kommentje:

De miért nem mondod, h majd a férjeddel?Én megmondtam.Miért fontosabb más érdeke mint a tiéd?

De jó, neked h messze laktok..bár ha így is átrángat...

2010. márc. 30. 21:54
 4/17 anonim ***** válasza:

Általában együtt megyünk hétvégente, de voltam már egyedül is.

Nekem szerencsém van, tök norrmálisak, amióta ismerem őket (19 éve lesz)

2010. márc. 30. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van.

Nálunk nem szeretnek lenni anyósomék, mondjuk meg is értem az előzmények miatt, volt sok balhé, veszekedés, féltékenység. Mióta terhes lettem egy felszínes jó viszony van közöttünk a családi béke kedvéért és hogy az azóta már másfél éves gyerek nehogy érzékeljen ebből valamit. Hiába a jó viszony, én nem szeretem, rossz embernek tartom, sosem leszünk "barátnők". Ezt ő is érzi, tudja, hogy ezt már elszúrta.

Párszor bepróbálkozott, hogy menjünk át a férjem nélkül, de mindig elutasítottam, így feladta ezt. Ők jönnek ha hívjuk őket, de látszik, hogy feszengenek nálunk.

Egyébként heti szinten találkozunk velük, egy napot hétköznap náluk van a gyerek és hétvégén is át szoktunk menni.

Nekem kellemetlen és terhes lett volna ebbe a férj nélkül átjárósdiba belemenni, így rögtön az elején rövidre zártam.

2010. márc. 30. 21:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs választási lehetőségem, én velük élek, de szívesen jönnék CSAK heti 1x. Azzal semmi bajom nem lenne. De a párom nélkül soha, még akkor sem.
2010. márc. 30. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Én ugyan át nem mennék!!!! Neked nem kötelességed az anyós seggét nyalni, nem téged nevelt fel, ezért ne várjon el tőled a normális viselkedésen, tisztelet adáson kívül semmit! A fia az már más....

Ne féljetek az anyóstól, régen én is beleestem ebbe a hibába,de a férjem mellém állt, és már tudják, ha kötözködnek a férjem sem megy! Tartsatok össze a pároddal, anyós meg kit érdekel! Hagyjon élni!!!

2010. márc. 30. 22:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Én a párommal együtt se megyek szívesen hozzájuk... A gondolattól is rosszul vagyok, ha el kell mennünk hozzájuk. Ennek megvan az oka is! Amikor bejelentettük, hogy jön az unoka (első unoka), akkor nem örültek neki, mondván lakodalom kellett volna először. Nem vagyunk házasok, ők falun élnek, és szégyen gyalázat a szomszédság előtt, hogy házasság nélkül jön a baba. Szóval amíg terhes voltam addig se igazán érdeklődtek hogylétem felől, egyedül az aggasztotta őket, hogy hogy fogunk majd boldogulni egy keresetből (mellékesen hozzáteszem a párom nagyon jól keres, az én fizum az igencsak eltörpül az övé mellett).

Azóta megszületett a kicsi, gyönyörű édes kisfiú, és mostmár aztán imádnák! Minden hülyeséget összevásárolnak neki, és szó szerint követelik, hogy folyamatosan küldjünk nekik képeket!

Szóval én útálok hozzájuk menni, soha nem fogom neki elfelejteni, hogy nem fogadta örömmel és szeretettel a babát!!!

2010. márc. 30. 22:02
 9/17 A kérdező kommentje:
A szülők sokszor gyereknek nézik a felnőtt gyerekeiket még, elfelejtik, ha zok már felnőttek.Na meg ezek az elvárások, meg h kötelessége a gyereknek a szülőt látoghatni...! Az én szüleimmel nekem nagyon jó a viszonyom, s így magamtól gondolom ők örülnének ha látnák a babát, felmegyünk előzetes bejelentkezés után s ők is hívnak telefonon, mikor jöhetnek, így normális.
2010. márc. 30. 22:06
 10/17 A kérdező kommentje:
Meg anyóséknál az van, h vasárnap akkor őket kell látogatni..(???) S kapjuk sorra a megjegyzést, h nem mentünk...nem is megyünk vasárnap.Ja de volr olyan is-kapaszkodjatok-hogy lecseszett minket, mert roszkor mentünk, neki programja lett volna!
2010. márc. 30. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!