Másfél év körüli babáitokkal, akik már stabilan
járnak, babakocsi nélkül mentek sétálni, vagy inkább
vele?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek babakocsival menni, sokat nézelődik, elférnek a cuccaim ha éppen vásárolni vagyunk. Sok ismerősöm már régen nem használja a babakocsit a babájánál, én viszont szeretem.
2011. jan. 24. 21:12
1/9 anonim válasza:
Ha nektek beválik a babakocsis séta, nyugodtan menjetek azzal, másfél évesen még bőven jó.
Mi már gyalog jártunk, de csak azért, mert szerettünk volna kiszoktatni a kistesó miatt. Meg aztán a fiam sajnos amúgy sem volt az az elücsörgős típus.
2011. jan. 24. 21:17
2/9 anonim válasza:
én is szeretném csak a lányom nem hajlandó benne ülni inkább sétál...14 hós
2011. jan. 24. 21:17
3/9 anonim válasza:
21-22 hóig használtuk vásárláskor, ügyintézéskor. Ha játszótérre mentünk, vagy csak sétálni, akkor babakocsi nélkül.
Enyém szerette, elvolt benne, én meg örültem neki, hogy terhesen nem kell a vásárlást is cipelnem, meg őt is (22 hó van a gyerekeim között)
2011. jan. 24. 21:20
4/9 anonim válasza:
Az én fiam 16 hónapos. Én is szeretek kocsizni, minden elfér benne és nem kell cipekedni hazafele, ha bevásárolni megyünk. Viszont ő már annyira nem élvezi, hazafele általában már a lábán jön, ha nem, akkor hatalmas hiszti van, potyognak a könnyei. Ő tolja a kocsit, vagy csak jön mellettem, ha már a mi utcánkban vagyunk, ahol nincs autós forgalom. De voltunk már gyalog is, többet haladtunk visszafelé, mint előre, 1000szer megálltunk autókat nézni, kavicsokat szedni és még sorolhatnám. :D
2011. jan. 24. 21:22
5/9 A kérdező kommentje:
az én lányom egész nap el lenne a babakocsiban, amúgy is eléggé az az igazáán ölben levős típus, így ha kiveszem onnan, három lépés után már nyújtja a karját, hogy vegyem fel. Emiatt is kezdtem el a babakocsi nélküli sétákat, hogy szokja azt, hogy neki is tenni kell azért, hogy haladjon:)
2011. jan. 24. 21:26
6/9 anonim válasza:
Most 14 hónapos a babám, remélem nyáron még hajlandó lesz beleülni legalább a séták idejére.
2011. jan. 24. 21:30
7/9 anonim válasza:
22 hós lányom simán ül benn, ha azzal megyünk,
ha gyalog, akkor meg úgyis simán jön.
Autókázni is imád.
2011. jan. 24. 22:03
8/9 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük a kocsit,sokat mentünk már vele,de én vásárolni se tudnék nélküle. Lányom 22 hónapos egyre többet gyalogol,de ha elfárad nagyon jól jön. szóval még kell. Nyáron jön a kistesó,utána gyalogolhat még eleget szegény.
2011. jan. 24. 22:57
9/9 anonim válasza:
Nem a kisfiamról, hanem az unokaöcsémröl van szó.
16 hónapos és nem hajlandó menni.
Feláll, tolja a babakocsit és ha nem figyelünk rá, akkor egy picit járkál, de amúgy, ha megfogjuk a kezét akkor egyböl felhúzza a lábát....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!