Mivel mossátok a babaruhákat?
Milyen fajta mosószert, esetleg öblítőt használtok?
Ecetet lehet öblítőként használni?
Ariel sensitiv gelt, de most tomit vettem, gel ez is es valami baby sensitiv van rairva.
Idaig coccolino oblitot vettem, de a lenornak most van egy jo illatu szinten sensitiv oblitoje.
Mosópor: 1/3-ad mosószóda, 1/3-ad mosószappan reszelve, 1/3-ad borax
Öblítő: ecet+ illóolaj
Gyerek előtt is ezzel mostunk, kevésbé káros mint a boltiak, ugyanúgy tisztït és kevesebb kell belőle mert nincs "felhigítva" kő meg mészporral térfogatnövelőként.
Persil gel oblip nelkul.
Az ecet jo fertitlenitesre, de nem tudom egybabaruhan mit kene fertotleniteni ?
A furdoszoba szonyeget oblitem ecettel.
Én az Arielnek a babagél verzióját használom a gyerekruhákhoz és Lenornak a babás öblítőit. A vasalásukat a férjem csinálja, én utálok vasalni, ő meg valamiért szeret.:)
Az ecet szagától nagyon rosszul vagyok, több vele a baj, mint a haszon az én esetemben, mert még takarítani is kellene utánam...:)
Arile vagy Persil, folyékony mosószer.
Öblítőnek vagy semmi, vagy egy kis Coccolino sensitive.
Köszönöm!
Az ecette azért gondoltam, mert vannak kölcsönkapott ès turkálós ruhák is, amiket először szeretnék kifertőtleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!