Hogyan mossátok a babaruhákat?
Csak júniusban érkezik a leányzó, de kaptam jónéhány kisruhát, amiket szeretnék átmosni, de nem tudom milyen vegyszerrel, hány fokos vízben érdemes. Kézzel vagy géppel mossam át őket?
Köszönöm a válaszokat!
Ha megnézed a címkét, rá van írva, hogy hány fokon lehet mosni. Géppel nyugodtan moshatod.
6 hós koráig mosódióval és ecettel mostam a ruháit, nagyon forró vasalóval vasaltam mindent.
Még telejsen felesleges. Ha nincs baj a terhességegel akkor az utolsó hetekben mossad, ha korábban jön, csak apuka is képes a mosogépbe betenni.
Èn mindent 40 fokon mosok, így a babaruhákat is. Èn akkor sensitive mosogélt vettem, azzal mostam az elsö pár hónapban.
egyedül a szines és fehér ruhákat különítettem el.
A legjobb a kapott ruhák, mert azokból már a sok mérgezö festék, vegyszer ki van mosva nagyrészt. Az új ruhákat leginkább a vegyszer miatt kell kimosni, mert a ruha elkézsítése közben ezer kémiai folyamaton megy át, aminek nagyrésze mérgezö is.
Én Tomi folyékony mosószert használok a babaruhákhoz.
50 de valamikor 40 fokon mosom őket mosógépben.
A fehéreket clorox-szal fehérítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!