Milyen anyatej tároló zacskót vegyek?
Sajnos a 2 hónapos kisfiamnál felmerült a tehéntej fehérje allergia így, hogy biztosan kiderüljön nem szoptathatom és egy speciális gyógytápszert kap most. A tejem eddig is nagyon kevés volt (10-40 ml/szoptatás), de örültem, hogy ennyit is tudok adni neki. Most fejem a tejem, és szeretném lefagyasztani, hogyha kiderül, hogy mégsem ez a probléma, mert nem szűnnek a panaszai (hasfájás, étvágytalanság, vérszegénység) szeretném odaadni neki. A problémám az, hogy a medela zacsi pl. nagyon drága és én ugye egy alkalommal olyan 20-40 szuper esetben 50 ml tejet tudok lefejni és mivel úgy tudom, hogy 24 óráig lehet tárolni hűtőben a tejcsit, akkor mondjuk a napi 1-2 dl tejcsimnek luxus lenne egy zacskó a fagyasztáshoz. Tudtok valami olcsóbb megoldást ajánlani nekem, ami ugyanolyan higiénikus és korrekt, hogy lefagyasszam a tejem?
Nagyon köszi előre is a segítséget!
Szia! Nekem is csak medelám volt 1 egyet használtam belőle. Talán még meg is van a többi. 3-4 éve van meg.
Milyen vizsgálattal igazolták a tehéntej allergiát a kicsinél?
Dietetikus vagyok hátha tudok segíteni másban is.
Ser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!