A kisfiam nagyon rossz alvó, pedig közöttünk alszik. Éjszakat többször is fölkel és sokszor szinte vígasztalhatatlanul sír. Mi lehet az oka? Most 14 hónapos.
Rakd külön ágyba, több mint valószinű, hogy már Ti zavarjátok! Ha nem akarsz először drasztikusan változtatni, akkor a Ti szobátokba rakjátok a kiságyát, és aludjon abban, próbáljátok ki, ha javul a helyzet, akkor viszont el kéne kezdeni teljesen külön szobában altatni.
Az én kisfiam 2 hónapos koráig köztünk aludt, amikor is elkezdett reggelente korán nyűglődni. Most 3 és fél hónapos, azóta a mi szobánkban de a saját ágyában alszik, hibátlanul, viszont a napokban megint elkezdett nyűglődni reggel (forgolódunk, felkelek, iszok, stb, zavarják a hangok), úgyhogy a héten hurcoljuk is át a kiságyát a saját szobájába!
Egyrészt: nem lehet, hogy fogzás?
Másrészt: tényleg zavarhatjátok őt, rakd külön ágyba, illetve külön szobába (ha lehetséges). (B)
Hogy alakult?
Én voltam aki az ágya mellé tette a kicsit, gondoltam leírom, hogy azóta mi van: éjszaka tök jól alszik mindenki, és amióta a kis szoba (nálunk csak két szoba van:( )át lett avanzsálva hivatalos hálószobának, a fiam nappal 2-3 órákat alszik benne, pedig előtte örültem ha másfelet egy huzamban alszik...remélem Nektek is sikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!