Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel szeditek ki a foltokat...

Mivel szeditek ki a foltokat a ruhákból?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ide illő kérdés de már próbáltam mindenhogy kiszedni a ruhából az étel, kaki foltot. De semmi..ma próbálom ki a vanish-t. Hátha az kiszedi. Ti hány fokon mossátok a baba ruhákat?
2016. febr. 11. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:

30-40 fokon mosom.

Áztatom a foltosakat, és Ariel folteltávolítót használok.

2016. febr. 11. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Mosószappan, mosószóda, foltördög?
2016. febr. 11. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Sodasan folttisztító kefés fejjel. Hatvan fokon mosok, és nincs folt.
2016. febr. 11. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Rögtön Arielbe áztatom. Eddig minden kijött a ruhákból.
2016. febr. 11. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

ami a legjobban bejött, még "frissiben"(kb 1 órán belül) mosni babaszappannal kézzel, este v másnap megy a gépbe a többivel.

volt, hogy eperfoltot kihozott netes recept(töményen ecet plusz mosogatószer v szódabikarbóna(?), igaz borfolthoz írták)de csodát művelt, a hófehér hófehér lett.

de beleszáradt foltokhoz nincs ötletem

2016. febr. 11. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Vanish szappannal. Van mikor a 11 órakor levett sütőtökös ruhát este súrolom ki vele pár másodperc alatt. Majd ázik másnapig mosószeres vízben de egyébként csak a textilpelusnak igénye, a ruhákból rendesen kijön.

Kakisat viszont azonnal mosom de régen csak mosószerrel kézzel mostam majd áztattam és úgy sem maradt benne.

2016. febr. 11. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyományos hipóval. Picit ráöntök az anyagra, megdörzsölöm és már ki is jött. Átmosom szappanos vízzel és így rakom be a mosógépbe. Én ráálltam arra, hogy a body-k fehér színűek. Bár már hipóztam ki színest is így, de nem mindig jött ki a színe, vagy ha igen, nagyon kis fakóság lett, mert nem áztattam a hipóban.
2016. febr. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!