Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel szeditek ki babátok...

Mivel szeditek ki babátok SZÍNES ruhájából a foltokat (répa, barack, stb. )?

Figyelt kérdés
Mondjatok valami jó "szert", ami nektek bejött.A Vanish nekem nem jött be. Valami más?
2012. jan. 13. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ecetes olló.... nálam se jött ki semmivel
2012. jan. 13. 13:40
 2/12 A kérdező kommentje:
:D :D Szupeeeer!
2012. jan. 13. 13:41
 3/12 porcukormókus ***** válasza:

Nekem se vált be semmi.

Most az a csel, hogy nem előkét teszek a lányomra, hanem ráadok egy hosszúujjú polót, amit nem sajnálok.

2012. jan. 13. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
a vanish sok esetben segít,főleg ha friss a folt,megkaptam tide folttisztító mintát egyik német ismerősömtől na azzal aztán tényleg szinte minden kijön,nem tudom lehet-e itt kapni,mert akkor tuti veszek
2012. jan. 13. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Öntok rá Vanish-t, áztatom kicsit, majd mosószappannal(valami gagyi neve nincs pl. caola) jól megdörzsölöm és mosás előtt öntöt rá megint folteltávolítót. Ált. beválik!!!
2012. jan. 13. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Én Caola mosószappan használok és általában kiszedi a foltokat, még akkor ha nem frissen csinálom.
2012. jan. 13. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Talán hülyén hangzik, de néhány ruhából én fehérítővel szedem ki. :) Persze előtte óvatos próbát teszek a szegély belső felén pl. egy fültisztítóval. Meglepő, de elég sok színes pamutruha bírja a fehérítőt.
2012. jan. 13. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is Vanish-t használok,ráöntöm a foltra, kicsit bedörzsölöm és úgy mosom ki,de igyekszem minél előbb mosni,hogy ne száradjon teljesen bele,bár eddig nem volt probléma a régebbi foltokkal sem.
2012. jan. 13. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam már pár dolgot, de nem találtam még meg az igazit. Nekem a napon szárítás jött be, de ugye egy darabig még nem lesz meleg kint...
2012. jan. 13. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
A béta-karotin és a C-vitamin semmiből nem jön ki, csak halványodik. Én már a megelőzésre törekszem:)
2012. jan. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!