Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel szeditek ki babátok...

Mivel szeditek ki babátok SZÍNES ruhájából a foltokat (répa, barack, stb. )?

Figyelt kérdés
Mondjatok valami jó "szert", ami nektek bejött.A Vanish nekem nem jött be. Valami más?
2012. jan. 13. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mikor megszületett átváltottam folyékony mosószerre! Akkor TOMIT vettem! (egyfajtával mosom színest fehért) Nagyon jó is volt míg nem jöttek a színes ragadós mindenhova elérő babykaják!

Ja, pluszba van még a bukás ami onnan lett érdekes mikortól színeseket kezdtünk enni :)

Minden body, nadrág, harisnya foltos volt.... tök mindegy volt hogy itthoni , vagy elmenős szebb ruha volt (a bukás mindenhol jött)

És akkor eldöntöttem hogy kipróbálok valami drágát üsse kő!

Nekem az Ariel volt a jó választás!

Na nem az első mosásnál mutatja jelét de pl. pont ma vasalásnál vettem észre hogy nincsenek foltok.... :)

Nem mondom hogy mindenből a drága a jó de ebből úgy tűnik igen !

2012. jan. 13. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem a Vanish mindent kihoz ha beleszáradt ha nem. Viszont én 2-3 naponta mosok, mert rengeteg a ruhácskája és szárítógépem van így nem kell teregetnem és a száradást várni. Szóval rárakom a foltra. Megdörzsölöm és vizet engedek a kézmosóba (mosókonyhában) belerakom a ruhát és még rakok hozzá venisht. Ez 1 éjszaka is benne ázik, mert mosás előtt 1 nappal csinálom. Ezután én a dreft érzékenybőrű babáknak folyákony mosószert hazsnálom, mert lányom extraallergiás. Átmosom, szárító és KÉSZ!Lehet banán vagy barack...sőt...ha nálam a havi dolognál sikerül a bugyimat eláztatni szerencsétlenül azt is be kelll áztassam akkor is ha épp aznap nincs időm mosni, beleszárad és csak néhány nap múlva érkezek oda hogy beáztassam. SOK SIKERT!
2012. jan. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!