Mivel szeditek ki babátok SZÍNES ruhájából a foltokat (répa, barack, stb. )?
Figyelt kérdés
Mondjatok valami jó "szert", ami nektek bejött.A Vanish nekem nem jött be. Valami más?2012. jan. 13. 13:37
11/12 anonim válasza:
Én mikor megszületett átváltottam folyékony mosószerre! Akkor TOMIT vettem! (egyfajtával mosom színest fehért) Nagyon jó is volt míg nem jöttek a színes ragadós mindenhova elérő babykaják!
Ja, pluszba van még a bukás ami onnan lett érdekes mikortól színeseket kezdtünk enni :)
Minden body, nadrág, harisnya foltos volt.... tök mindegy volt hogy itthoni , vagy elmenős szebb ruha volt (a bukás mindenhol jött)
És akkor eldöntöttem hogy kipróbálok valami drágát üsse kő!
Nekem az Ariel volt a jó választás!
Na nem az első mosásnál mutatja jelét de pl. pont ma vasalásnál vettem észre hogy nincsenek foltok.... :)
Nem mondom hogy mindenből a drága a jó de ebből úgy tűnik igen !
12/12 anonim válasza:
nekem a Vanish mindent kihoz ha beleszáradt ha nem. Viszont én 2-3 naponta mosok, mert rengeteg a ruhácskája és szárítógépem van így nem kell teregetnem és a száradást várni. Szóval rárakom a foltra. Megdörzsölöm és vizet engedek a kézmosóba (mosókonyhában) belerakom a ruhát és még rakok hozzá venisht. Ez 1 éjszaka is benne ázik, mert mosás előtt 1 nappal csinálom. Ezután én a dreft érzékenybőrű babáknak folyákony mosószert hazsnálom, mert lányom extraallergiás. Átmosom, szárító és KÉSZ!Lehet banán vagy barack...sőt...ha nálam a havi dolognál sikerül a bugyimat eláztatni szerencsétlenül azt is be kelll áztassam akkor is ha épp aznap nincs időm mosni, beleszárad és csak néhány nap múlva érkezek oda hogy beáztassam. SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!