Mit adtok enni 5,5-6 hónapos babátoknak? Én le vagyok ragadva a répa-krumpli-alma-barack-sütőtök kombinációinál. Miket adhatnék még a fiamnak, hogy elég változatos legyen?
banànt ,gesztenyét,céklàt meggyet,szilvàt is adhatol màr,és lasan belehet vezetni a csirke,vagy pulykahusit.
Én adok baba tejbegrizt is,és rizspépet,meg van baba keksz,azt reszelem a gyümölcshöz.
Köszi!
A gesztenyét hogy veszed? A fagyasztott gesztenyemasszát adod neki?
Megkel nézni a csomagolàson az összetevöt!
Ahol csak gesztenyemassza van feltüntetve az jo,illetve van egybe gesztenye fagyasztva,azt megfözöm,és összemixelem
Köszi mindenkinek!
Jó sok újdonságot fogunk kipróbálni:)
az en bebim sokmindent probalt, de ketto a kedvence: az almastök (se az almat se a tokot nem szereti magaban), meg az oszibarackos-körtés-pulykahús (kecskemeti uveges) (mondanom se kell, hogy az oszit nem eszi magaban, a kortet csak almaval, a pulykahust csak ugy, tokkel is utalja)
egyik nap ilyet kap, masik nap olyat, almaskorte es szilvasalma desszerttel. banant is probaltam, de kimondottan nem szereti azt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!