Ismerősöm négy hónapos kisfiát előttem pelenkázta, és csak a makkja látszik, olyan, mintha nem lenne vesszője, ez nem pici?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 12:34
1/13 anonim válasza:
Most téged tényleg az ismerős gyerekének a péniszmérete foglalkoztat? Pfff. Ha kicsi is, mit csináljanak vele? Hagyjuk már?
2/13 anonim válasza:
a csecsemöknek már csak ilyen, egész más arányaik vannak.
3/13 anonim válasza:
nyugi, nőni fog a gyerekkel együtt.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem két fiam van, a családban is több kisfiú van, és mindnek jól elkülönült vesszője volt. Véletlenül láttam meg, és előbb alig hittem, hogy fiú, mert szinte csak a zacsija van. Nem mertem rákérdezni, nehogy megbántódjon, de arra gondoltam, nem ez-e az a bizonyos mikropénisz, amiről eddig még csak olvastam. Azt gondoltam, egy babás oldalon meg lehet ilyet kérdezni....
2016. febr. 10. 12:45
5/13 anonim válasza:
de lehet, hogy csak kellően husis a kissrác, és benövi még a babaháj :D
6/13 A kérdező kommentje:
No igen, ha husis lenne, én is így gondolnám, de egy kifejezetten hosszú, vékony gyerek, a szülei 181 illetve 200 cm magasak.
2016. febr. 10. 12:51
7/13 anonim válasza:
Az majd később derül ki, hogy mikropénisz-e... De attól függ, hogy babaként mekkora fütyije volt... -.- A te fiadnak ugyanúgy lehet mikropénisze, mint annak a babának...
9/13 anonim válasza:
Most komolyan a fiaid és a kisbaba péniszméretét hasonlítod össze?
Ez olyan miben jobb az enyém mint a másiké?
10/13 anonim válasza:
Ha gond lenne a gyerekorvos szólt volna nekik, ne aggódj emiatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!