Ismerősöm most szült. Azt mondják a férjével, hogy kapnak az államtól 288ezret. Miről beszéltek?
Figyelt kérdés
Állítólag a védőnőjük mondta nekik, hogy ennyit kapnak az első gyermek után. Hát nem tudom... Arra gondoltak volna amit meg sem szavaztak?2014. jan. 26. 20:22
1/11 anonim válasza:
Biztos arra.De nem igaz hogy valaki ennyire hülye!
Ennyire felvilágosulatlan!!Nem szavazták meg.
Nincs ilyen és nem is lesz!
Hívd fel őket és mondd el nekik,hogy ne is reménykedjenek!
2/11 anonim válasza:
Hát egy ismerősöm pár éve 2 milliót kaptak 2 gyerek után .. vagyis azt állítják és a családja is. Bár kitudja :)
3/11 anonim válasza:
De igen! Kapnak!!!
18,5 hónap alatt (egyszeri anyasági+családi)
:)
5/11 A kérdező kommentje:
A fickónak nincs munkája és még azt mondta hogy legalább két hónapjuk meg lesz oldva ebből a pénzből, ha nem talál munkát.
2014. jan. 26. 20:57
7/11 anonim válasza:
ez nem igaz ilyenről nem tárgyaltak. ismerősöm hó elején szült 64000ft kapott és szintén első gyerek.
8/11 adriennjeni válasza:
pffff... ezek hülyék, el ne hidd. Ha tényleg ezt hiszik, nagy pofára esés lesz! :DDDD
9/11 Esztu81 válasza:
Ne éljék bele magukat! A mostani 64.000-es anyaságit gondolták felemelni ennyire, de még csak a levegőbe beszéltek eddig. LEhet, hogy elhintik, hogy megszavazzák az idén, hisz jönnek a választások, de ha jobban belegondolunk : ugyan honnan lenne erre pénz? 64.000-et fognak kapni. Azt is nekik kell igényelni az Államkincstártól! Erről jó ha tudnak. A baba 6 hónapos koráig kérhetik! (Az a 2-millió két gyerekre : na most vagy hatalmas hantaboy az illtő, vagy szocpolt vett fel, vagy nem tudom - bár nem tudom, annak mennyi most az összege, szerintem az sincs 2miska)
10/11 anonim válasza:
60körül van az anyasági, a családi pótlék egy gyerekre 13 körül van. max még az önkormányzattól kaphatnak pénzt, ha a lakhelyük szerinti önkormányzat ad születési támogatást. meg a babakötvényre adnak 42ezret kb. de ahhoz nem tudnak hozzányúlni. ennyiről tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!