Hülyeség, amit az ismerősöm állít, ugye?
Pszichológus vagyok és voltam óvónő is. Elhiheted nekem, hogy hülyeség, amit mond:) Abból, hogy egy gyermek mosolygós(boldog), nem lehet és főleg nem SZABAD ilyen diagnózisokat levonni. Főleg egy nem szakértőnek...
Semmi baj a babáddal, nyugi:)
a 6 hónapos státuszon az én babám úgy mosolygott a doktornőre, h az szinte belepirult. amikor közelebb hajolt hozzá, még meg is simogatta (aztán elkapta a fejét, amikor jött volna a menetrend szerinti orrmarkolás :)). nekünk ettől függetlenül pipálták ezt a szekciót és egy kicsit mindannyian (orvos, asszisztens, védőnő) beleszerettek a gyerekbe és agyon dicsérték, h milyen értelmes, jó szocializációs kézséggel rendelkező, élénk, figyelmes kisfiú. Tegnap volt 7 hómapos. Ma már sírt és nem hagyhattam egyedül a védőnővel, amikor ki akartam menni kezet mosni.
szóval, valóban van ilyen korszak, de amit a babád csinál, az nem csak, h normális, de tök jó is. Nyílt, kezdeményező, jól szocializált baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!