Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehetne tenni azon válaszo...

Mit lehetne tenni azon válaszolók ellen, akik sértegetik a hozzászólókat?

Figyelt kérdés

Szerintem megengedhetetlen és nem méltó a fórumhoz sok olyan hozzászólás, ami kifejezetten bántó célzattal íródik. A vélemények megoszlanak, erre is való ez az oldal, de a hangnemet be kellene tartani, főleg hogy mielőtt válaszol vagy kiír az ember egy kérdést, ez benne van a szabályzatban.

"...gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, trágárkodásért, közízlés megsértéséért kitiltás jár... ha csak provokálni és szórakozni jársz ide, emiatt regisztrációd megszüntetésre kerülhet."

Miért nem kerül sor erre? Sok indokolt eset lenne szerintem.

Miért bánt az embereket, ha valakinek van egy véleménye és kíváncsi mások azt hogy gondolják? Bár sejtem a választ, sokszor szánom is ezeket az embereket, mégis az a véleményem, nincs itt helyük.

2010. márc. 30. 09:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Én azt nem értem, hogy sokan miért pontoznak le normális, a kérdező válaszára valóban hasznos tanácsokat???? pl: volt egy anyuka a napokban, akinek elapadt a teje. Nagyon jó ötleteket kapott, még szülésznő is írt neki. erre jön valaki és lepontozza a válaszokat. Na ez a bunkóság.

A másik az sztk-s doki vs. magánrendelés: lepontozták a magánrendelésre járókat, mert volt miből fizetni. Némely ember tényleg szánalmas.

Na és még sorolhatnám.....

2010. ápr. 1. 19:26
 12/23 anonim ***** válasza:
bocs. a kérdésre valóban választ adó embereket. Közben telefonáltam. sorry. :)
2010. ápr. 1. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
1%
És neked arra hogy csak neked tetsző válaszokat kapj?
2010. ápr. 1. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Én is tapasztaltam néhány ilyen megnyílvánulást. Azért szépen kultúráltan megmondtam hogy ha én nem így nyilvánítom ki a véleményem, akkor joggal elvárhatom hogy ő se tegye.

És, kedves hozzászóló, IGEN, még nem válaszoltam senkinek sem bunkón csupán azért mert nincs kiírva a nevem. Ne magadból indulj ki. Inkább szállj magadba...

2010. ápr. 1. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

Én abszolút figyelmen kívül hagyom a "nemnormális" válaszolókat. Ennyi. A moderátorok sajnos nem sok mindent tudnak tenni, ők túl kevesen vannak, a bunkók meg túl sokan. Ha ki is zárnak valakit, secperc alatt visszaregisztrál, és folytatja tovább. Tehát...

Levegőnek nézem azokat, akik itt élik ki a frusztrációikat és valószínűleg átlag alatti IQ-val rendelkeznek :DD

2010. ápr. 1. 20:54
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

absz. egyetértek, én egyszer elmondtam a véleményem egy kérdezőnek(ill pontosabban, hogy én hogy csináltam), erre 1 valaki, próbált kioktatni, csak nem hagytam magam.

Az a baj, h nem neki írtam, hanem a kérdezőnek.

Csak olyan az agyuk, h nem bírják felfogni, h nem ő tette fel a kérdést. Nem értem ezeket az embereket, milyen lehet a magánéletük..

2010. ápr. 1. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:
94%

én szerintem csak a gonosz ,lelki szegény ember ír a másikra mérgesen ,gúnyosan

Nem csak névtelenül ilye.

2010. ápr. 1. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:
n
2010. ápr. 1. 21:34
 19/23 anonim ***** válasza:
:-)
2010. ápr. 1. 22:03
 20/23 A kérdező kommentje:

Engem szó szerint leelmebetegeztek és kezelésre küldtek, csupán mert volt egy véleményem, amivel nem mellesleg a válaszolók döntő többsége egyetértett, aki nem, az is leírta elfogadható hangnemben a véleményét. Sokszor olvastam ilyeneket, le is pontozom az olyat aki megengethetetlne stílusban ír. A tartalmat ritkán pontozom le, csak ha valami tényleg nagy blődség és esetleg ártalmas is.

Azért azt is megfigyeltem, hogy elég szerény százalékkal rendelkeznek ezek a nem idevaló hozzászólók... ez is sokat elárul.

2010. ápr. 2. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!