Mit lehetne tenni azon válaszolók ellen, akik sértegetik a hozzászólókat?
Szerintem megengedhetetlen és nem méltó a fórumhoz sok olyan hozzászólás, ami kifejezetten bántó célzattal íródik. A vélemények megoszlanak, erre is való ez az oldal, de a hangnemet be kellene tartani, főleg hogy mielőtt válaszol vagy kiír az ember egy kérdést, ez benne van a szabályzatban.
"...gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, trágárkodásért, közízlés megsértéséért kitiltás jár... ha csak provokálni és szórakozni jársz ide, emiatt regisztrációd megszüntetésre kerülhet."
Miért nem kerül sor erre? Sok indokolt eset lenne szerintem.
Miért bánt az embereket, ha valakinek van egy véleménye és kíváncsi mások azt hogy gondolják? Bár sejtem a választ, sokszor szánom is ezeket az embereket, mégis az a véleményem, nincs itt helyük.
Szia!
Teljesen igazad van. Nincs itt helyük...
Normális hangnemben is meg lehetne osztani az ellenvéleményt, de sokak annyira primitívek, hogy erre képtelenek. Mást nem lehet tenni, mint lepontozni, és nem visszaszólni.
hmmm
Tele van a fórum provokativ,sértegető,trágár emberekkel akkor szerinted milyen válaszokat fogsz kapni a kérdésedre? :D
Szerintem a babás fórumom kisebbségben vannak az ilyen hozzászólók, ezért bízom abban, hogy ha sokan ugyanúgy vélekedünk, hátha észbe kapnak az illetők picit. Persze lehet naiv gondolatnak tekinteni, azért én reménykedem.
(Sok lúd disznót győz!? :-))
És nem utolsó sorban szeretném a fórum felügyelőinek jelezni, hogy kicsit jobban ráfigyeljenek a babásokra is.
A kisebbségben jelen esetben azt jelenti, hogy kevesebben. Nem kell a kisebbség szóval a cigányságot azonosítani, ugyan már. A többség sem jelenti automatikusan pl. a magyarokat. Azért tegyünk már különbséget, hacsak ez nem egy újabb provokatív hozzászólás.
Amúgy szerintem sem kell róluk tudomást venni, sok esetben nyilvánvaló provokációról van szó.
Jó lenne, ha nem lenne itt ilyen, sajnos egyre több van:(
Mindenkinek szép napot!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!