Hármasikreknek ezek a nevek milyenek? Melani, Miléna, Melina
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 13:25
21/28 anonim válasza:
másik verziód nincs_?
eze nem jók.
22/28 anonim válasza:
Nem választanék ennyire hasonló neveket nekik.
23/28 anonim válasza:
Ne!Ha jot akarsz nekik akkor ne!Van egy ismerosom haromasiker lanyai vannak:(Dorina)Dorka,(Boróka)Borka es (Zora)Zorka,ez igy tok jo pofa szerintem,mivel nem hasonlo a nevuk csak becezeseben.Nekem is egyebkent harmasikreim vannak(4 honaposak)Milla,Hannah,Bennett :)
24/28 anonim válasza:
Ki akarsz cseszni mindenkivel? Gyerekekkel, magatokkal, nagyszülőkkel, rokonokkal, barátokkal, leendő tanárokkal, óvónőkkel?
25/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek mind, főleg a Melani, de együtt tényleg túl egyformák. Pár hónapja volt itt egy lány, akit Henriettnek hívtak, az ikertestvérét meg Henriettának (de lehet, hogy fordítva), őt is zavarta a dolog, bár egyébként normálisnak, kiegyensúlyozottnak tűnt.
26/28 anonim válasza:
Külön személyiségek.
Nekem is hármasikreim vannak: Kinga, Zita és Blanka
27/28 anonim válasza:
Szörnyű. A gyerekeid önálló emberi lények lesznek, nem pedig mesefigurák, meg szobadíszek, akiknek ilyen menő-benő tiszta egyforma nevet kell adni, hogy büszkélkedhess azzal, milyen nagyon kreatív vagy. (Főleg, hogy nem vagy az.)
28/28 anonim válasza:
Szerintem szép nevek,de egyszerre nem adnám mind a 3-at, kettő helyett másikat választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!