Hány pár lábbelije van másfél-két év körüli gyermeketeknek? Pl. Egy benti szandál, egy kinti átmeneti cipő? Van vagy lesz külön kinti szandálja is vagy ugyanaz a szandálja lesz kintre és bentre is?
2 éves fiú. Télen volt egy bakancs, egy gumicsizma, egy "szép elmenős" csizma, és bentre gumival bevont talpú inkább mamusz mint szandál.
Most tavasszal megy bölcsibe, így van egy motorozós gumis elejú sportcipője, egy szép elmenős sportcipője, a gumicsimma még jó rá hálistennek, két benti szandál (ha az egyikkel történne vmi) és majd nyárra egy kinti.
De nekem most télen is 2 hó alatt 2 számot nőtt át a lába...szóval a legköltségesebb dolog a családi ruházkodásban momentán a fiam cipői...:/
A lányom még csak 6 hós, de van neki liliputis puhatalpúból kettő (kintre) meg egy édi kis puhatalpú szandi majd nyárra.
szia.
nekünk bentre van egy benti szandiféle,
kintre van két félcipő (egy elmenős, egy itthoni), most vettünk a jobbidőkre egy szandit, meg van neki egy kiscsizmája. amibe kint van abba nincs bent.
2éves lesz köv hónapban.
kinti szandit bizti veszek neki, az egy új lesz, siesta aztán lehet h veszek még egy jóállapotú secondhandet is....van egy sportcipője, gumicsizmit is szeretnék, aztán bentre valami vászoncipőre gondoltam, ami felváltja a mamuszt.
Hiába nem annyira koszos egy cipő, azért én arra próbálom tanítani, h a kinti cipőt levesszük, így kintre bentre más lesz. Ja és van még egy gumipapucsa, ami a strandra lesz, vagy uszodába. Veszek újakat, meg ha úgy ítélem meg, h jó lenne több, akkor veszek jó állapotút és így anyagilag se kell beleszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!