Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért utálja a kislányom a...

Miért utálja a kislányom a babakocsit?

Figyelt kérdés
4 hónapos a babám.Eddig nagyon imádott babakocsizni,volt olyan is,ha már végképp nem birtam vele napközbe,akkor beraktam a kocsiba és sétáltunk egy jó nagyot.Az utóbbi időben viszont végigüvölti vagy nyöszörgi az utat,és kész tortúra bárhová is elindulni vele.Volt olyan alkalom is,hogy annyira sirt hogy ki kellett vinnem,és hazáig ölben cipeltem a kocsit meg üresen toltam.Viszont megfogadtam hogy többet ilyen nem lesz,mert megszokja a kis betyár,úgyhogy lehet kegyetlenül hangzik,de hagyom kicsit had sirjon a kocsiba,mert aztán ugyis megunja és bealszik.(amúgy nem vagyok annak a hive hogy hagyjuk sirni a babát)Gondolom nem csk én küzdök ezzel a "problémával"Mit tegyek,mit tanácsoltok?Köszike!
2008. szept. 18. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben voltam és feltettem itt a kérdést. Nem fekvő helyzetben van véletlenül a babád? Mert ha igen javasolnám feljebb emelni a támlát egy picit hogy kilásson, mert könnyen meglehet hogy unatkozik. Vagy vigyél játékot és azzal is elvan. Nekünk ezt tanácsolták és bevált.
2008. szept. 18. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Náluk bejött, hogy felemletem egy kicsit a kocsit, hogy ne kelljen teljesen feküdnie, és azóta egy hangja nincs, csak nézelődik, vigyorog, gőgicsél. Próbáld ki!
2008. szept. 18. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi is viszünk játékokoat,de nem nagyon köti le.Gondoltam már én is arra,hogy az a baj,hogy nem tud nézelődni,de nem tudom hogy szabad-e már ,hogy egy 4 hónapos pici baba akár enyhén is de ültetve legyen.
2008. szept. 18. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is 4hósak vagyunk,2 hete kezdte ezt a műsort,holott addig imádott sétálni.Az előttem szólókhoz csatlakozom,egész egyszerűen nem szeret feküdni,mert már kíváncsi,és nem lát semmit úgy.A hátának nem lesz baja,ne aggódj,állítsd feljebb fél ülő helyzetbe.Nálunk ezzel teljesen megoldódott ez a probléma!
2008. szept. 18. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok.Ez nem számít ültetésnek,a hordozókban,és a kádban is hasonlóképpen vannak a babák.Direkt ültetni nem szabad,mint amikor párnákkal körbe veszed,és mint egy kis Buddha az egész baba a kerek kis hasára görnyed.
2008. szept. 19. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!