Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli kislányom lesz október.18...

Zsizsi kérdése:

Téli kislányom lesz október.18-ra várom milyen babakocsit vegyek ami jó télen is?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én most nem a kérdésre válaszolok.

Egy kis segítség, hogy milyet ne! :

Kunert és Baby lux, valamint lengyel társait !

Nem olyan jók, mint amilyennek kinéznek!

2011. jún. 2. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Lányom október 9-én született, neki ilyen van, télen is tökéletes volt nekünk (bemásolom az egyik válaszomat):

Baby Point V3.

Leírom, nekem miért praktikus:

- szerettem volna mózest, amíg picike a baba, ehhez pedig van mózes és sportrész

- hordozót külön vettük, nem is akartam, hogy a babkocsira rá lehessen tenni a hordozót, mert tudtam, hogy abban úgy sem fogom őt sokat cipelni, csak az autós utazáshoz használjuk (de lehet hozzá venni ettől függetlenül hordozót is)

- elől bolygósítható kerekei vannak (forog minden irányba), ami nekem bejön, mert én könnyen tudom irányítani (de fixálhatók is az első kerekek, ha szükséges)

- hátsó kerekei nagyok, így könnyebb vele közlekedni a butykás, rossz utakon (hátul kiskerekű babakocsit soha nem vennék, mert elakad)

- nagyon pici az autónk, mégis elfér a csomagtartóban

- súlya nem olyan nehéz, bár nem is a legkönnyebb, de nekem cipelnem szerencsére nem kell

- a sportrész 3 fokozatban dönthető, nekünk ez így jó, 5 hónaposan már a legalsó fokra döntött részben ült a lányom (illetve félig fekve volt)

- anyaga megbízható, nem akar szétesni, nem gyenge

- tolókar állítható (előre néz a baba, hátra néz a baba)

[link]

2011. jún. 2. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem Kunert van, és nagyon elégedett vagyok vele!!!!!!!!!!
2011. jún. 2. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam szeptember végi születésű. Mózeskosaras babakocsija volt. Imádtam mert igény szerint ki tudtam még bélelni takarókkal, le- fel húztam rajta a lábzsák részt, gyakorlatilag teljes nap- szél- eső mentes volt.
2011. jún. 2. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a kisfiadnak milyen márkájú babakocsija volt,
2011. jún. 2. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én mindenkinek az Espiro Atlantic-ot reklámozom. Én annak idején nem azt vettem, de a mai napig bánom. Könnyen irányítható, nagy kerekei vannak, ha hóban is mész, jó tágas-kényelmes, még ha nagy baba születik, akkor is, és nagyon jól néz ki, ja és az ára is szuper. (belinkelem)Minden jót és nagyon boldog babavárást!

[link]

2011. jún. 2. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
14:30-as vagyok. Top Rider multifunkciós babakocsija volt. Most a harmadik babám gyűri, még mindig újszerű állapotú. Ami még jó benne, hogy elég könnyű, nem túl nagy darab, jól pakolható a kocsiban, és könnyű feltenni a bkv-ra is. Mondjuk vidékre, földes útra nem ezt venném... [link]
2011. jún. 2. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Én most vettem,ma üzemeltem be,gyerekkel teszteltem is :) Tako Drifter.Annyira jóóóó!!!Kényelmes,van hozzá mózes,táska,esővédő,masszív(engem is elbírna),könnyű tolni,szuper a rugózása.Télen fullra letéliesíthető,mondhatni hermetikusan,nyáron meg az echoját le lehet cipzárazni.A kormánymagasság állítható,a tolási irány is.Én nem bántam meg,nagyon bejön,hatalmasat szunyált benne ma a gyerek:)
2011. jún. 2. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Valóban a legjobb a mózeses, mert nagyon jól védi a babát. Nekünk Cam Cortina X3 van, jó nagy a mózesrésze (dönthető és hintáztatható, beépített szúnyoghálóval).
2011. jún. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!