Téli kislányom lesz október.18-ra várom milyen babakocsit vegyek ami jó télen is?
Ne haragudj, de én most nem a kérdésre válaszolok.
Egy kis segítség, hogy milyet ne! :
Kunert és Baby lux, valamint lengyel társait !
Nem olyan jók, mint amilyennek kinéznek!
Lányom október 9-én született, neki ilyen van, télen is tökéletes volt nekünk (bemásolom az egyik válaszomat):
Baby Point V3.
Leírom, nekem miért praktikus:
- szerettem volna mózest, amíg picike a baba, ehhez pedig van mózes és sportrész
- hordozót külön vettük, nem is akartam, hogy a babkocsira rá lehessen tenni a hordozót, mert tudtam, hogy abban úgy sem fogom őt sokat cipelni, csak az autós utazáshoz használjuk (de lehet hozzá venni ettől függetlenül hordozót is)
- elől bolygósítható kerekei vannak (forog minden irányba), ami nekem bejön, mert én könnyen tudom irányítani (de fixálhatók is az első kerekek, ha szükséges)
- hátsó kerekei nagyok, így könnyebb vele közlekedni a butykás, rossz utakon (hátul kiskerekű babakocsit soha nem vennék, mert elakad)
- nagyon pici az autónk, mégis elfér a csomagtartóban
- súlya nem olyan nehéz, bár nem is a legkönnyebb, de nekem cipelnem szerencsére nem kell
- a sportrész 3 fokozatban dönthető, nekünk ez így jó, 5 hónaposan már a legalsó fokra döntött részben ült a lányom (illetve félig fekve volt)
- anyaga megbízható, nem akar szétesni, nem gyenge
- tolókar állítható (előre néz a baba, hátra néz a baba)
Szia! Én mindenkinek az Espiro Atlantic-ot reklámozom. Én annak idején nem azt vettem, de a mai napig bánom. Könnyen irányítható, nagy kerekei vannak, ha hóban is mész, jó tágas-kényelmes, még ha nagy baba születik, akkor is, és nagyon jól néz ki, ja és az ára is szuper. (belinkelem)Minden jót és nagyon boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!