Fagyitölcsért mikortól adtatok a babátok kezébe? És fagyit, persze csak kevéskét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 12:32
1/5 anonim válasza:
Tölcsért már hamar adhatsz neki, ha szeret csámcsogni. Nem lesz baja tőle. Mi néha be is mártottuk egy kis fagyiba az íze miatt. Nem lett baja tőle.
2/5 anonim válasza:
kb egy éves lehetett, mikor nyár volt...Sosem aggódtam, hogy összekeni magát csokival ilyenek. Egy gombócot pont addig majszolt míg én 3at. Nem lesz baja a torkának, mert felmelegszik annyira a szájában hogy letudja nyelni, de ha túl sokat vett be akkor úgyis kiköpi.
3/5 anonim válasza:
Fagyitölcsért tavaly nyáron, kb 7 hónapos volt.
Fagyit csak idén nyáron fog bele kapni.
Ja, és már akkor észrevette, hogy az övé üres, a mienk nem.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
10 hónapos a lányom és eszembe jutott, h ilyen szép időben fagyizni kéne, de ha ő nem kap akkor megsértődik, ezért is kérdeztem, h mikortól lehet, de akkor adok neki, picike fagyival. :)
2010. márc. 29. 13:10
5/5 anonim válasza:
nyugodtan adhatsz neki tavaly ilyenkor nyáron 5 hós volt én akkor picit kostoltattam vele(fagyit is) idén már kap egy gombit bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!