Miből gondoltátok, hogy a párotok jó apa lesz? Van jel amire érdemes lett volna figyelnem?
Nagyon sajnálom a kisfiam, amiért sikerült ilyen apát beválasztanom. A sors fintora, hogy az én apám is szörnyű apa volt, és megfogadtam, hogy az én gyerekemnek tuti nem lesz olyan rossz gyerekkora, mint nekem, de most már kezdek elkeseredni. A párom nem igazán törődik a fiunkkal, néha előfordul hogy 5 percig elvan vele, aztán félreteszi, mert már unja. Ráadásul olyan agresszívan tud rákiabálni, ha pl. kinyitna egy fiókot, és ahogy rá tud néha nézni. Szóval eljutottam oda, hogy kezdem megutálni a páromat, tudom, hogy ez gáz, de valahogy ösztönösen ezt hozza már ki belőlem, elvárná, hogy állandóan ölelgessem stb. de már egyre terhesebb számomra. Ráadásul nagyon zsugori tud lenni, pl. kiakad, ha mondom, hogy venni kellene ezt meg azt a gyereknek, bezzeg Ő már a 26. hülye tulyáját veszi a kertbe, az persze természetes. Szóval úgy érzem, hogy kezdek egyre jobban eltávolodni Tőle. Régen is hajlamos volt az önzésre, de most már kiakaszt. Van valaki hasonló helyzetben?
11 hós kisfiú anyukája
Nálunk semmilyen jel nem utalt rá, hogy jó apa lesz-e. :) Sőt még gyereket sem akart, mert úgy gondolta, hogy neki ritka pocsék családi háttérrel (nem volt apja, az anyja bentlakásosba küldte, nyáron meg szeretők garmadáját látta) képtelen lenne normálisan felelősséget vállalni.
Aztán előjött a baba kérdés, és látta, mennyire szeretnék így belement. Kislányunk lett.
Szerelem első látásra :) Imádja...alig várta, hogy hazahozhasson a kórházból. (Nálunk nem foghatják meg benn a babát, nem jöhetnek be az apák)
Az első perctől kezdve eteti, fürdeti, tisztába teszi. Pedig megmondta, hogy őőő aztán nem fogja. Imádja toloncolni, játszik vele, és hétvégente a délutáni ejtőzést ketten művelik :)
Úgy érzem bár a sokadik helyre szorultam mert férjnek katasztrofálisan leszerepelt az udvarlós időszak után, apának nem is lehetne jobb.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!