Mihez kellhet a fénykép?
Figyelt kérdés
Kislányom pénteken lesz 1 éves. A dédije kért ma egy friss fényképet, nem mondta, hogy mihez. Gyanítom a szülinapi ajándékhoz. Mit tervezhet? Tortához CD kellett volna. Vagy egy papírképet is tudnak használni a cukrászdában? Ötletek?2010. márc. 28. 21:47
2/9 anonim válasza:
Igen használnak papírképet is. Lehet bögrére, kispárnára és még számtalan dologra montírozni képet. De lehet ilyet is készíteni: www.egyedimese.hu
3/9 anonim válasza:
jaj, ne legyél már ünneprontó? Majd megtudod, addig meg ne gondolj rá, felejtsd el!
4/9 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy meg fogok lepődni. Mondtam is a férjemnek, hogy kiskorunkban tesómmal mindig kilestük, felkutattuk, megkerestük Karácsony előtt az ajándékokat (mi kis hülyék). Most a gyerek még pici, mi kíváncsiskodunk helyette is. Már Karácsonykor is úgy volt, hogy vártam, hogy kitől mit kap, és 1-1 játékának talán még jobban örültünk a férjemmel, mint a gyerek. Olyan jó újra gyereknek lenni (a sok felelősség mellett).
2010. márc. 28. 22:06
5/9 anonim válasza:
Rendes fényképről tudnak fénymásolni ostyára ételfestékkel képet, és abból készül a fényképes torta!Pl!
6/9 anonim válasza:
Vannak ilyen kis kockák aminek a belsejébe tudnak képeket gravirozni.Jaj remélem értitek mit beszélek,nem tudom a nevét.Képzelj el egy átlétszó kockát abba egy 3D-és képet.Fényképek a horoszkopók jelei,szivek stb...Biztos láttál már ilyet.
7/9 anonim válasza:
Ebből szerintem is torta lesz.A barátnőmmel csináltattam én is ilyen,beszkennelik a sima képet a gépbe,ostyalapra nyomtatják és az lesz a torta tetején...Szerintem...
8/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap lesz a köszöntés, majd írok, hogy mi lett végül a kép "sorsa". :-)
2010. márc. 29. 10:28
9/9 A kérdező kommentje:
szétnyitható üdvözlőkártyába került a kép. :-)
2010. ápr. 6. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!