Miért kellhet fel (már amúgy vagy 3 hónapja, csak most még sűrűbben) a 16 hónapos kislányom?
Elalszik ha szerencsém van 10-kor,ha nem akkor éjfélbe,és főleg a legutóbbi 1 hétbe 1 éjszaka vagy 6x felsír.Nem szomjas,nem éhes,aránylag hamar vissza lehet altatni.(ilyenkor ütemesen szép finoman pacskolom a popsiját)
Mit tegyek?elég fárasztó hogy ő alszik félórát-1órát,de mire én is elaludnék ő már megint felsírt.ne írjátok hogy hagyjam sírni,régen hagytam a végeredmény az volt hogy felkelt hajnal fél 2-kor és fent volt hajnal 5-ig játszani.
Ez amúgy már vagy 13 hónapos kora óta van,csak akkoriban még 1x-2x kelt fel.
Amúgy napközben szépen alszik magától,és általában reggel is(mikor már kijövök a szobából)olyankor bezzeg alszik még 10-ig is egyhusztába.
Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a segítséget/válaszokat.
szia, nem jön épp a foga? mert az okozhat ilyet, éspedig főleg éjjel-hajnalban, nappal és reggel kevésbé. ui. éjjel aktív a növekedési hormon, így a fogak is megindulnak jobban akkor.
2 éves kislány anyucija
szia. véletlen nem fogzik? és amiatt ébred fel?
esetleg egy kis fény a szobájába pl egy solámpa- nállunk az ég.
esetleg párologtass illóolajat levendulát az nyugtat :) hátha nyugodtabban alszik.
Régebben foghattam arra,de ha 13 hónapos korában jött nagyon sok foga.Most 16 foga van.de azért megnézem hogy jön-e a foga(feltéve ha engedi és nem harap meg)
:)
Bocsi bunkó voltam:
Köszönöm szépen a válaszokat és a jó tanácsokat.
A pici 13hós és 3 napja csinálja ezt. Azt vettem észre, ha ég egy kis fény a szobájában, akkor megnyugszik.
A nagy ilyet sose csinált, ezért én sem értettem mi lehet a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!