Lehet a fogzás miatt, hogy az 5 hónapos kislányom sűrűbben akar cicizni? Meddig tart ez az állapot?
Figyelt kérdés
1ik pillanatban nevetgél a másikban sír és nem tudom megnyugtatni csak ha cicire teszem! 4 óránként szopizott eddig és most néha 2-2,5óra múlva sírdogál. Elég a tejem,mert szépen gyarapszik. Éjjel is többször felsír emiatt.Igaz csak 1szer aludta át az éjszakát lehet,hogy csak véletlen volt.:( Alul már megvan a két fogacskája. A felső fogak nehezebben jönnek ki?
Köszi a válaszokat
2008. nov. 20. 15:36
1/1 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 8 hónapos. Pont 5 hónapos volt, mikor a fogai elkezdtek kinőni... igen, szerintem a fogzás miatt változékony a kedve, és ú.n. vigasz cicire van szüksége, hogy megnyugodjon. Nálunk is ez volt. Szúrja az ínyüket a fogak kinövése. Elvileg a felső fogak 8 hónapos kor környékén nőnek ki, de elég hosszú a folyamat, mi is már hónapok óta várjuk a felsőket, és még semmi. Ne aggódj, tedd cicire nyugodtan, ha Ő úgy kívánja. Ja, és Dentinox zselével nyugodtan kenegesd az ínyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!