Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fogzás miatti hasmenés...

A fogzás miatti hasmenés meddig tart (hat)? 8 hónapos a kislányom

Figyelt kérdés

Szerdán kezdődött, akkor volt egy kis hőemelkedése is. Voltunk dokinál, nem talált semmi problémát, így ő is arra gondol, hogy a foga miatt lehet, mert a felső ínye be van duzzadva. Kaptunk Calciumos hasfogóport, normaflort, diétásabban egyen, és igyon sok folyadékot. Hál istennek, annyira nem megy a hasa, néha egy kicsit vizesebb. Pénteken már teljesen jó volt, csak a szokásos napi 1 kaki volt, normál állagú. De ma újra kezdődött, és már teljesen kipirosodott a kis feneke is, pedig minden pelenka cserénél megmosom neki, és kenem is sudocrémmel. De olyan piros szegénykémnek és már pöttyös is.

Amúgy teljesen jó kedve van, nincs hőemelkedése sem, jó az étvágya, annyit iszik, mint máskor. Tehát így látszólag semmi baja, csak ez a fosikázás, ez ne lenne.... Létezik, hogy ez még mindig a fogzástól van? Meddig fog még tartani?

2010. okt. 2. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. 10 napig tartott. Pár napja ismét normális állagút és mennyiséget kakil, erre ma már láttam az ínyén a fehér csíkot. :)
2010. okt. 2. 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól van...az én lányom egy hetet hasmarsozik ha jön a guzi...tiszta gáz, úgy sajnálom szegényt:(

De mindig azzal nyugtatom magam, hogy neki legalább jó kedve van:D Ha nekem jön a bölcsességfogam akkor én is rohangálok a mosdóba de az én popóm nagyon fáj:D Neki nem fáj mert vigyorog egész nap mint a tejbetök :D

2010. okt. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!