Fogzás miatt nem alszik 6 hós kislányom, mit adjak neki?
Annyira sajnálom szegénykémet,mert csak forgolódik és nem tud pihenni. Szinte óránként fel kel és nyöszörög.Homeopátia nem vált be és a Panadol Baby sem.Ötletek? Már én is elég fáradt vagyok,de nem ez a lényeg, hanem,hogy a kis drágám tudjon aludni.
Köszönöm a válaszokat!
érdemes a Dentinox nevű gélt, vagy folyadékot kenni az ínyére a kicsinek. Ez rövid ideig érzésteleníti az ínyt, így ha a feszülés nem nagy, a kicsi megnyugszik, elalszik. Ha azonban ez nem segít, akkor a Germicid-C kúpot ajánlom!
"jobbulást" a csöppségnek:)
első vagyok:
esetleg még Nurofen,vagy ha nagyon rossz a helyzet fájdalomcsillapító,bár az utobbit nem ajánlom annyira..kicsinek.
amit én csináltam még a lányomnak,hideg vizes gézzel masszíroztam az ínyét,elöször nem tetszett neki,de aztán rájött hogy jobb!:)
a nurofen nem, viszont fogzásra nálunk nem is használt.
Ha jön a lányom foga, akkor csak a germicid kúp használ.(vényköteles)
este fürdés után kap egyet és jól alszik.Persze nem adok neki minden este, nem akarom nagyon gyógyszerezni. De mikor már napok óta nem alszunk akkor kell már mindkettőnknek egy nyugodt éjszaka. Kitartást.
12 fogunk van már kint. Most jön két szemfog egyszerre!
Hát igen, a Nurofen gondolom ugyan az lehet,mint a Panadol. Kipróbálom a Germicid kúpot másfél hete nem alszunk éjszaka,néha beadok neki egy kúpot.Remélem hatni fog.
12 fog,de jó!Gratulálok! Kicsi lányomnak még az messze van,de remélem lesz egy kis nyugalma is.Köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!