Egyes anyukák miért akarnak rábeszélni más anyukákat arra, hogy adjon a babájának nyugodtan tehéntejet (tápszer helyett) egy éves kor alatt, ha nem tud szoptatni?
A csapból is az folyik, hogy károsítja a babák veséjét a benne lévő nátrium mennyisége, és még sorolhatnám, hogy miért nem szabad adni, és mégis van itt egy-két olyan elavult módszereket valló anyuka (nagymama), aki továbbra is a hülyeséggel tömi az első babás anyukák fejét. És nem csak a tápszerekről van szó, hanem a hozzátáplálásról. Egyszerűen nem értem, hogy miért is kellene 6-8 hónaposan a babáknak a család (fűszeres, sós, és egyéb allergén dolgokat tartalmazó, az ő emésztésüknek nem való) ebédjét ennie. És csak szajkózzák a maguk baromságait, hogy de hát semmi baja a gyereknek tőle. Ja. Most még.
Véleményetek ezzel kapcsolatban?
előző
ez kb olyan, mita hozzátáplálás 3 hónaposan. És egyesek még javasolják is.-((
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
(2,5 hónaposan almalé, na ez kiakasztott)
"3,5 hónaposan alma keksszel,majd a többi gyümölcs.Később zöldégfélék behabarva,6 hónap körül már berántva,és így tovább. 8 hónaposan már azt ette,amit a család többi tagja.Most elmúlt 9 hónapos,egy hete már egyedül megy.Nincs semmilyen allergiája"
szerintem ilyenek adnak tejet
Ott is ott volt a 67%-os véleménye... fel van készülve a gyomra, mert a miénk is fel volt... pfff....
Esküszöm, az ilyeneket el kellene vinni elmeorvoshoz!
Én is adtam almát 3,5 hónaposan, de hogy kekszet... meg főzeléket habarva, rántással? Ez már durva.
Tehéntejet eszembe nem jutna, 3 éves koráig nem is akarok.
Most 6 hónapos, csak kimondott bébiételeket/italokat kap, 4,5,6 hónaposnak megfelelőeket.
(+ azért megnézem, melyikbe mi kerül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!