Evés közben (tápszer) sokszor élesen felsír. Mitől lehet? Eddig nagyon mohó evő volt, sokat is evett. Most is megeszi az adagját, de nagy sírások közepette. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
6 hetes. Eddig is ezt ette, tehát nem váltottunk. Vagy már ez nem jó neki???2011. aug. 10. 11:06
1/5 anonim válasza:
ha avent üveged van valószínű nem jön elég gyorsan.
2/5 A kérdező kommentje:
Tommee Tippee üvegünk van és elég híg tápszerről van szó, jön rendesen.
2011. aug. 10. 11:14
4/5 anonim válasza:
Az én babám cicizik, de nekünk is van, hogy csak szenved közben, felsír, rángatja, pedig jön normálisan a tej. Én azt vettem észre, hogy ilyenkor a hasa fájhat. Vagy pukiznia kell, vagy kaki fog jönni, vagy bent maradt egy büfi. Ilyenkor a vállamra fektetem, megvárom amíg megnyugszik kicsit, és csak azután folytatjuk az evést. Legtöbbször kijön egy büfi, vagy a pelusba rottyant, és utána jobb neki. Úgyhogy szerintem valami ilyesmi is lehet a baja.
5/5 anonim válasza:
Szia! Megoldodott? Tudom, rég volt... de ugyanez a bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!