Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy csak ennyit iszik?

Normális hogy csak ennyit iszik?

Figyelt kérdés

1,5 éves a lányom és hát általánosan az üvegéből napi 1 deci folyadékot iszik meg (még csak véletlen sem vizet, azt nem issza, csak a hígított gyümölcslét vagy mézes/cukros teát)

emellett megiszik reggelire és vacsorára 2,5-2,5 dl tejet.

Naponta megeszik még 2 db gyümölcsöt (1 körte 1 alma, 1 banán-1 körte, 2 körte kb ilyen elosztásban)

meg a főtt étel ebédre, a vacsi reggeli szendvics...

vizet egyáltalán nem iszik, se pohárból se sehogy

mennyit kellene innia..a ti gyereketek mennyit iszik?

2016. jan. 21. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom szintén másfél éves.

Reggelihez 1-1,5dl tej

Délutáni ébredés után 2dl gyümölcslé

Esti lefekvés előtt 2dl tejital

És emellé napközben pohárból, vagy ha úton vagyunk üvegből kb 4-5dl vizet iszik meg.

2016. jan. 21. 22:02
 2/13 A kérdező kommentje:
hát ennek a lányom napi szinten a felét kb..
2016. jan. 21. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
1. Vagyok, ja persze gyümit. Joghurtot eszik minden nap
2016. jan. 21. 22:04
 4/13 A kérdező kommentje:
de mégis mit csináljak vele? állandóan a keze ügyében van az innivalója, folyamatosan kínálom, látványosan degeszre iszom előtte magam a sajátomból és mégsem akar inni..vannak jobb napok amikor belendül, akkor megiszik a fenti 1 decin túl esetleg 2-2,5 decit, de annak már tényleg nagyon örülök...de ez azt mutatja hogy azért inna ha úgy érzi szükséges, nem??
2016. jan. 21. 22:04
 5/13 A kérdező kommentje:
és persze ha már 2-3 napja rosszabb napja van, tehát keveset iszik akkor szorulásos is, hiába a körte, a zab a reggelijébe.
2016. jan. 21. 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
a fiam reggel iszik 1.5-2 dl tejet, napkozben kb. 3-4dl vizet, este iszik még 1.5 dl tejet. leves, joghurt mindennap van.
2016. jan. 21. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:
ha adnék neki gyumolcslevet biztos o is lehuzna vagy napi 3 dl...vagy lehet meg sem inna mást, csak az ilyen lotyiket.
2016. jan. 21. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Az enyém sem iszik. 1 éves, tapszerből megeszik egy nap 500 ml-t, plusz egyéb kaják. Vizet hajlandó inni egy fél decit. Mindenki nyugtatgatott ne aggódjak ha szomjas lesz inni fog. Fog a francot. Mikor már cserepes volt a szája akkor meguntam. Főztem neki csipkebogyóteát, bele egy pici gyümölcscukor hogy legyen egy kis édes íze és issza. Akármennyit képes lenne belőle meginni. Nem jo tudom hogy cukros, de muszáj különben kiszáradna ha rajta múlna. Gyümölcslevet nem adok neki mert refluxos és állandóan sok savat csinál neki,még akkor is ha vízzel hígitom. Ha eszik a gyereked levest azt is vedd folyadéknak, és lehet azért nem iszik annyit.
2016. jan. 21. 22:40
 9/13 A kérdező kommentje:
ne ezsik levet:( es ugy iszik ennit.hogy eleve cukrozott a teaja :(
2016. jan. 22. 06:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Próbálgasd a teákat, az enyém se issza meg akármelyiket. A kamillát utálja, a csipkebogyó bejön és akármennyire utálom is hogy meg kell egy kicsit cukrozni de annak legalább örülök hogy a csipkebogyó tele van cvitaminnal és jót tesz az immunrendszerének.
2016. jan. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!