Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért iszik ennyit?

Miért iszik ennyit?

Figyelt kérdés
16hónapos babám az utóbbi időben éjjel óránként kel és inni kér 1 éjszaka alatt fél liter teát megiszik.Eddig ilyen sosem volt átaludta az éjszakát most viszont valami katasztrófa jön a foga is de az indokolná ezt a mennyiségű ivást?
2012. ápr. 18. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
én megnézetném a cukrát...
2012. ápr. 18. 09:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt a háziorvos meg tudja nézni?
2012. ápr. 18. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Vér-vizelet vizsgálat jó lenne. Gyerekorvos ad hozzá laborbeutalót.
2012. ápr. 18. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

hát, szerintem elküld Titeket laborba...ezt sajnos nem tudom, de kérdezz rá!

egyébként mást is ugyan így iszik ill. ennyit, mint teából? Nem lehet, hogy csak az édes íze miatt issza?

2012. ápr. 18. 09:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Reggel lefőzöm a teáját picivel több mint 1 litert szoktam csinálni ez a napi adagja ez fogy el másnap reggelre.Napközben nem is iszik annyit inkább csak éjjel de ezt is csak mostanában.
2012. ápr. 18. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam amikor jön a foga sokkal több folyadékot iszik, éjjel szinte mindig ébred inni.

De azért vidd el orvoshoz.

2012. ápr. 18. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!