Napi 2-3 liter. Normális hogy ennyit iszik?
Figyelt kérdés
18 hónapos a kisfiam, és rengeteget iszik, napi 2-3 litert. Nem baj, hogy ennyit iszik?2012. dec. 21. 17:58
1/9 anonim válasza:
Ezt akár én is kiírhattam volna:)
Engem is aggaszt. 18 hós lánykám iszonyat sokat iszik. Voltunk ez miatt vizeletvizsgálaton és vérvételen, de makk egészséges. Az enyém 2-2,5 litert iszik.
Teljesen normális:)
2/9 anonim válasza:
ez talan azert fura mert mi iszunk keveset:))szerintem jo.
3/9 anonim válasza:
Szerintem sok egy kicsit. Cukorral nincs gond?
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok.
Kedves 3-as, nekünk ezért voltak a vizsgálatok, mert gyanús volt a dokinak, hogy cukros a lányom. De szerencsére rendben volt:))
5/9 gabszem válasza:
Azért én csináltatnék egy vércukorszint mérést.
6/9 anonim válasza:
Ha minden lelet rendben, akkor biztos nincs gond :)
(bár én tudnék annyit inni :) )
A mi dokink már az 1 literre is húzza a száját, hogy le kéne szoktatni, hogy ne igyon ennyit.. :(
7/9 anonim válasza:
Elmeletileg normalis, de en is megnezetnem a ver cukor szintjet a kicsinek, meg ha mas tünete nincs is. Biztos ami biztos alapon, nehogy cukros legyen.
8/9 A kérdező kommentje:
Ünnepek után el is viszem majd az orvoshoz.
2012. dec. 22. 08:16
9/9 anonim válasza:
Jobb a biztonság, igaz? Biztos nem lesz semmi gond, csak élvezi az ivást :)
Esetleg nem mostanában kezdted sózni, fűszerezni az ételeit? Nem kapott füstölt húsokat - felvágottakat?
Attól is játszhat gödényt a Kicsike :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!