Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel teszek jót a kicsi...

Mivel teszek jót a kicsi lelkének meg azért magamnak is. Ha hagyom sírni vagy ha felveszem? Még csak 2 hetes.

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
na akkor itt vagyok én: a fiam majdnem 2 éves, és a mai napig nem hagyom sírni. ha hisztizik az más, de a sírás a probláma kifejezése nálunk felnőtteknél is. 2 hetes, ő csak ezzel képes neked jelezni. és hogy nem körülötte forog a világ? akkor mégis ki körül? 2 hetes, könyörgöm!!!!
2010. márc. 27. 21:23
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon pici még. Ne hagyd sírni. Térj vissza a sírni hagyásra 3 hónapos kora után, ha szükségét érzed majd (de ha kell, akkor féléves kora előtt mindenképp!!!)

Babusgasd, mert úgysem teheted majd később, ő már sosem lesz ilyen picike!

2010. márc. 27. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a szerencsétlen idióta aki itt mindenkit lepontozott???
2010. márc. 27. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Egy kéthetes ujszülöttet nem ordittatunk, hogy majd megtanulja mi a rendszer, meg majd megszokja...én kifejezetten gonosz dolognak tartom ezt egy ekkora babánál. Teljesen más kèsőbb, mikor már tényleg van olyan, hogy oka nincs a sírásnak, de ez még nem így van! Gondolkozz kicsit!!!
2010. márc. 27. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves 20:44-es! Az anyai ösztön az én olvasatomban (de a máséban is, akit csak ismerek) azt jelenti, hogy amit a szívem súg.

A szíved az csak működik, nem?

2010. márc. 27. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se hagyd sírni, hiszen okkal sír az ilyen pici baba. Én sose hagytam és nappal a mai napig a karomban alszik rövideket, cserébe viszont éjjel 12 órát a saját ágyában, már 3hónapos kora óta. Szüksége van az illatodra és a szeretetedre! Babusgatsd nyugodtan, hiszen olyan hamar felnőnek!
2010. márc. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!