Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hónapos kisfiam nagyon hamar...

3hónapos kisfiam nagyon hamar megun mindent? 5-10percig elvan aztán elkezd sírni. Mit csináljak? Ha felveszem, és újra leteszem akkor egyből sír.

Figyelt kérdés

hagyjam picit sírni?de akkor nem utálja meg a játékait?

van neki járókája is, tele játékkal, élvezi is 5-10percig.a játszőszönyegen is szokott lenni, ami olyan hogy föntről is lógnak játékok, tehát nem lehetne unatkoznia.de ő mégis.minden 3hónapossal így van?vagy ő törelmetlen?és haggyam egy picit?

2008. nov. 3. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én babám ugyan ilyen volt, semmi sem kötötte le hosszabb ideig. Még most is pedig már 8 hónapos van amikor csak percekig van el a játékaival, persze azért most már sokszor el tud játszani hosszabban. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, én ilyenkor általában leültem mellé és próbáltam sorra a játékokat mutogatni neki hátha valamelyik megint leköti egy picit őt.
2008. nov. 3. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szakértői válasz, csak vélemény, de szerintem egy 3 hónapos még olyan kicsi, nem várhatjuk el, hogy egyedül játszon sokáig. Az én babám is 3 hónapos, elütögeti a játékait, de hamar megunja, sokszor csak elgőgicsél magában. Sokat van vállon ő is, meg sokat sétálunk is. Szerintem még annyira nem igénylik a játékokat, a gyerekorvosunk szerint a bébitornázó csak 4 hónapos kor körül kezdi őket érdekelni.
2008. nov. 3. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
most zenét hallgat játék közben, ez eléggé tetszik neki :)
2008. nov. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!