S. O. S. Beöntés Lesz?
5 napja nem kakil 23 hónapos lányom! Mindent kipróbáltunk már pl. ma már kapott sinlakot+ glicerin kúpot+ szilva lekvárt mandarint. Gyógyszertáros is mondta holnap ügyelet!
Megyünk is holnap ha ma se lesz semmi!
Valakinek a babája kapott már beöntést a kórházba? milyen volt? sokáig tartott?
Írjatok kérlek tapasztalatokat nagyon kész vagyok:(
Babátoknál mi volt a legtöbb idő amit nem kakilt?
nem beöntés lesz,gumikesztyüvel felnyúlnak és kiszedik belőle a székletet.
Barátnőm kislányának igy csinálták
A beöntés kicsit jobban hangzik ennél a gumikesztyűs benyúlásos dolognál... :S De a lényeg,hogy ettől jobb lesz neki.Mennyi folyadékot iszik?
Remélem ma lesz kaki lányodnál!!!
elnézést,nem célom volt :-(
de nekik igy csinálták.
én még a laevolacot kipróbálnám,meg a langyos édes kamilla teát
Nem rémisztettél meg :), hisz tapasztalatokat is kértem és ez is az volt!
Rosszul írtam levolakot kapott!
A kamillát bármibe teszem nem hajlandó meginni/enni!!!!!!!
Szia!
A fiammal volt ilyen akkora lehetett,mint most a tiéd.Ő már szobatiszta volt,de csak itthon volt hajlandó kakilni(családi vonás).A mamáéknál nyaralt,onnan hoztuk haza.
Kórház,beöntés apukája ment vele.Amíg a beöntést elrendezték a férjemet kiküldték.Nagyon ordított a gyerek,ő már be akart menni,aztán szóltak,hogy apuka mehet.azt mondta,hogy ott ült a bilin és totál megkönnyebbült arccal vigyorgott neki.
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
KAKILTUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!