Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40hetes vagyok, de én már nem...

40hetes vagyok, de én már nem is szüléstől félek, mind inkább attól ami vele jár! Mivel beöntés nem lesz, minden jönni fog a babával együtt. Nem gáz ez, ha az apa is bent lesz?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

Én inkább választanám a beöntést, minthogy odacsináljak. Abba biztos lehetsz, hogy kijön a dolog, nem véletlenül találták ki a beöntést. Az egyáltalán nem rossz, csak egy kicsit kellemetlen, de az még kellemetlenebb, ha baleset lesz, meg ha nem is, akkor meg végig érzed az ingert.

Nekem a beöntés volt a legkevésbé kellemetlen, ami ott történt velem.

2008. nov. 28. 15:49
 2/15 A kérdező kommentje:
A kórházban ahol szülni fogok nem alkalmazzák a beöntést!
2008. nov. 28. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt beontes,es nem jott semmi a babaval egyutt,hala eg,ugyanis nekem is apas szules volt.udv3 honapos anyuka
2008. nov. 28. 16:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem se volt beöntés,és nem is jött semmi...ha meg jön,akkor se nagy ügy,azt jelenti jo helyre nyomsz,és nem te leszel se az elso,se az utsü kismama,aki balesetezett szülés közben. dokinak,szülésznőnek természetes lesz,ugy kicserélnek alattad minedt h észre se veszed.

2008. nov. 28. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem mindenhol és nem mindig tudnak adni beöntést.

Én 3 ujjnyira voltam nyitva, nem erőltették a beöntést. Mondta a szülésznő, hogy felesleges, mert aki kap beöntést, az is oda szokott csinálni. Hát én odacsináltam, égett a fejem, de a doki is és a szülésznő is csak poénkodott rajta. A férjem ott volt mellettem, de fel sem fogta:)

Ez természetes, nyugi!

Ha ott eleve nem adnak, akkor meg úgyis hozzá vannak szokva! De mondom, ez természetes! Raknak alád másik rongyot, a "koszosat" meg elveszik alólad.

2008. nov. 28. 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Most már inkább hashajtó kúpot adnak. Állítólag attól is kijön, ami kell, csak kevésbé drasztikus. Én csak egyszer voltam tőle WC-n, de nem lett semmi baleset. Én is féltem tőle, de a doki azt mondta, hogy nyugodtan, ők már megszokták. Ha aggódsz, hogy mit szól majd a férjed, akkor inkább ne legyen bent. Ennél sokkal csúnyább dolgok is vannak ott.
2008. nov. 28. 17:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat, a páromat ez egyáltalán nem érdekli, ezt Ő mondta! Neki az a legfontosabb, hogy velünk minden rendben legyen, csak nekem ciki egy kicsit!
2008. nov. 28. 18:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam beöntést, mégis jött kicsi. Semmi gond, ne szégyelld, ez ezzel jár-hat, a dokik nem fognak fennakadni rajta. Valóban úgy kicserélik, hogy észre sem veszed, nem fogják bejelenteni, hogy "idekakilt, kicserélem"...

Ez legyen a legnagyobb problémád:-)

2008. nov. 28. 19:13
 9/15 anonim ***** válasza:
én is ezen izgultam,nehogy oda kakáljak,a 6 hetes kontrollon meg égjen a fejem:)de nem volt semmi,pedig nem kaptam beöntést.
2008. nov. 28. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam beöntést és nálam sem volt semmi. Okos a természet, ezt is jóelőre megoldja, kiürít az téged otthon. És valóban, ha mégis előfordul, annál természetesebb sincs a világon! Isteni a szülés, a legjobb dolog az életben! Egyébként is az az érzésed lesz majd a tolófájásnál, h kakálnod kell :) de a babád lesz az, nem a kaki :) Kitartást és nagyon sok boldogságot!
2008. nov. 28. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!